Belföld,  Bűnügy

Csípős-savanyú Buksi Ala Ázsia Center!

Kínait bírod?
Egy férfi zsákokban szállított kutyákat, meg egy kecskét az újpalotai  AsiaCenterbe
Az AsiaCenter tele van kínai éttermekkel. Így nem kell őstehetségnek lenni, hogy összerakjuk a képet. Akiben eddig netán felmerült, hogy nem azt eszi ami ki van írva, az erősen kezdhet gyanakodni. És simán benne van a pakliban, hogy csirke helyett, mondjuk kutyát kap. Állítólag a hús állaga, és íze is kísértetiesen megegyezik a csirkéjével. Ezért ha buksit bedarálják hátul a kulisszák mögött, amit Ők konyhának hívnak soha nem fog kiderülni. 
A képről az is világosan kiderül, hogy ezeket az állatokat nem házi kedvencnek, vagy a kecske esetében, haszonállatnak vitte oda az eladó, hanem emberi fogyasztásra, amit többen meg is erősítettek a TV2 riporterének.
A Nóé állatotthon szóvivője elmondta, hogy a kutyáknak csak percei voltak hátra, és elpusztultak volna, ha az éber biztonsági őr nem szúrja ki a zsákban nyüszítő állatokat.
A szállító ember, aki igazából egy orgazda, és állatkínzó keveréke, elmondta a rendőröknek, hogy már reggel adott inni a kutyáknak.
Ez nyilvánvalóan egy mocskos hazugság, hiszen ha valaki megitatja az állatait utána nem zsákolja be őket. Ennek ellenére mégis gondoskodónak állította be magát.
Mivel ott a helyszínen többen elmondták, hogy emberi fogyasztásra szánták a kutyákat, csak az a kérdés, hogy a személyzet otthon akart csinálni belőle, egy kutyapörit, vagy egész egyszerűen feldolgozták, és az étteremben eladták, mint csirkét. Jól megfűszerezve senki nem veszi észre, és röhögnek a markukban, hogy az európai ember is megnyalja mind a 10 ujját a kutya után. 
Soha ne akarjuk megtudni erre a pontos választ. Azt szokták mondani, hogy amiről nem tudunk az nem fáj. Ezért senki ne akarja tudni, hogy evett-e már kutyát.
Ezt egyetlen módon lehet kiküszöbölni. Nem kell ott enni. Ha nincs vendég szépen hazamennek, és a földiknek még hazudni sem kell, sőt akár denevért, és tobzoskát is lehet feltálalni. 

0
0
0
0
1
1
2
error: Nem! 🤬