TV müsorok

Dér Heni porig alázta magát!

Csupa izom Dér Heni úgy beégette magát, hogy öröm volt nézni! Zámbó Krisztián párja sz.rrá alázta! 
Dér Heni az évek alatt kockára gyúrta magát, de úgy látszik, hogy ez a gyakorlatban semmit nem ér, mert kb azon a fizikai szinten van jelenleg, mint az életképtelen anorexiás Dallos Bogi, aki összesen egy kulccsal tudod csak kevesebbet szerezni a mászófalon, mint az izomkolosszus Dér Heni! Ez több mint kínos.
De volt olyan versenyző, aki nemcsak jóval idősebb, de semmilyen sporttevékenységet nem űz, mégis 2X jobban teljesített mint a teljesen elférfiasodott Heni.  
Hogy lehez ez? Kérdezi Heni a párjától! A fickó ahelyett, hogy őszintén válaszolna, és elmondaná párjának, hogy drágám, valamit nagyon szarul csinálsz ha évek óta edzel, és ilyen beteg gebék ott tartanak edzés nélkül mint, most Te.
Ezért ne edz, mert évek alatt is azon a szinten vagy fizikailag, mint egy anorexiás! 😂
Dér Heni Vs. Dallos Bogi

Bálint : Kabejaf.szom Vivi!

Bálint eddig szinte tökéletesen játszotta a játékot, de ez most mind veszni látszik! 60 nap mehet a kukába? Nem tudni mi történt, de Bálint kifordult magából!  Folytatás ITT! 

Dögunalmas lesz a ValóVilág

Gyakorlatilag Renátó távozásával az utolsó mocsok is távozik a villából. A nézők önként fosztják meg magukat a szórakozástól!  Folytatás ITT! 

error: Nem! 🤬