TV müsorok

Rácz Jenő már az első nap irritálja a többi játékost!

Jenő egy tipikus zsarnok személyiség!
Mennyire kell negatív kisugárzással rendelkezni, ahhoz, hogy az első napon irritáljon valaki embereket, anélkül, hogy különösebben tett volna bármit.

Vannak olyan emberek, akik puszta jelenlétükkel rossz érzéseket keltenek más emberekben. Volt egy játékos, aki nagyon jól megfogalmazta a Jenővel szemben érzett ellenszenvének gyökerét. Mégpedig, hogy ugyan a munkájában lehet valaki sikeres, és elismert, attól még az élet más területén a munkán kívül nem feltétlenül főnök az illető, aki magasabb pozícióban van mint a többi ember. 
Jenő hozzászokott ahhoz, hogy a beosztottak, és a konyhafőnök versenyzői folyamatosan meghunyászkodnak neki. Sőt a legtöbb ember folyamatosan nyalizik neki, mint egy pincsikutya. Ezektől a viselkedésektől Jenő valószínűleg többnek érzi magát, mint ami. Ez már az első napon is látszott, hogy párkapcsolata, egy alá-fölé rendelt viszonyról szól, ahol a barátnőjének kuss a neve! Legalábbis erről árulkodott a szobaválasztás. Jenőnek tetszett egy szoba, és a barátnőjének még csak halvány véleménye sem lehetett, és természetesen nem is volt rá kíváncsi Jenő. Ő kiválasztotta a szobát, és el volt döntve a dolog. A barátnőjének esélye nem volt, hogy véleményt mondjon.
Ez egy apró dolog, de nagyon sok mindent elárul egy kapcsolat működéséről abban a tekintetben, hogy mennyire demokratikus alapon nyugszik a közös életük. 
error: Nem! 🤬