TV müsorok

Dér Heni totálisan bepörgött!

Dér Heni átszellemülten, eszét vesztve fenyegetőzött, hogy mindenki figyeljen mostantól! 
Dér Heni az egyik legalattomosabb játékos, akit képernyő hordott a hátán, abban teljesen biztos lehet mindenki. Annyi olyan kis szösszenet van amiből összeállítást lehetne csinálni, mennyire kígyó ez a nő, hogy egy nagyobb tárhely nem lenne elég rá.
Most Czutor Zoliékra akadt ki, amiért azok nem rájuk szavaztak. Ugyanis Dér Heni egy korábbi feladat alkalmával, elkezdett egy kicsit haknizni azzal, hogy elvesztette a hét hetes embrióját. Ettől olyan érzelmi együttérzést várt, hogy gondolta elég szívbemarkoló a történet, hogy mindenki rájuk szavazzon. Ez így is történt, és a Czutor pár is elérzékenyült, és együtt megkönnyezték Heni történetét. Ezek után Heni úgy gondolta, hogy ha együtt sírtak az Ő baján, akkor onnantól nem kérdés, hogy rájuk is szavaznak. Kvázi, mintha íratlan szabály lenne, hogy akivel együtt valamin sírtál az automatikusan rád voksol. Ez nem így történt, amit Heni nem tudott feldolgozni, és konkrétan azt mondta a műsorban, hogy együtt sírtak az embrió elvesztésének tényén, majd ezek után hátba szúrták, mert ennek ellenére nem rá szavaztak.
Czutor erre azt válaszolta, hogy miért kéne rá szavazni, amiért a múltban őt egyfajta trauma érte. Na és  itt húzták le Heninél a redőnyt, és kiült a férfias fejére minden gyűlölete, amit mimikával, és gesztikulációval támogatott meg a nagyobb hatás érdekében.  

VIDEÓ

Nettó gyűlölet! Érdekes, hogy a mamlasz férje egy árva kukkot soha nem mondana, csak asszisztál. Olyan mint egy statiszta, aki azért van ott, hogy meglegyen a létszám. 

Opitz Barbi Vs. Adele Összehasonlító VIDEÓ! 😲

Szavazz! Hány pontot ér ez a produkció? https://www.youtube.com/watch?v=jVif1nDuZlQ Lőlő elég népszerű lett miután bejelentette, hogy válik. Még Jéka asszony is rámászott, de mint kiderült csak megköszönte, hogy ránézett a gázórára ez a csodálatos szakember. 

Győzikét koncert közben f.sszopózták le! Nem hagyta annyiban!

Győzike nem hagyta magát, és nagyon keményen visszaszólt Miközben a koronavírus tombol, a kulturális rendezvények 500 fő alatt továbbra is megtarthatóak! Éljen a kultúra!  😂 VIDEÓ!  https://www.youtube.com/watch?v=3wEyhIoNc2k Share on facebook Megosztás TOP 5 szuper gazdag magyar sztár, aki felvette 160 ezer forintos segélyt! KATTINTS! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Nem! 🤬