Bulvár

Dér Heni! A nő, akit a fél ország meggyűlölt!

Dér Heni, akitől minden második ember hányingert kap! 🤮
Nincs kétség afelől, hogy jelenleg az egyik legutáltabb celeb Dér Heni. A párjáról nem sok minden mondható el ebben a vonatkozásban, hiszen a fickónak önálló gondolata nem sok volt. Ha volt is valami, amit felböfögött az rendszerint valami baromság volt és/vagy értelmezhetetlen.  
De miért utálhatták meg ennyire nézők Henit? 🤔
Az elsődleges szempont talán a féreg üzemmód (gerinctelen) amibe kapcsolt a játék kezdetétől. De valószínűleg ez nem egy tanult szerep, hanem egy zsigeri berögződés, ami belülről fakad nála.
Nyilván az életben is egy ilyen személyiség, és ha bekerül egy mesterségesen előállított helyzetbe, mint ez a játék is, akkor hozza a személyiségéből fakadó dolgait, ami nem éppen volt szimpatikus sokak számára. Hiszen egyértelműen látszott a kezdetektől, hogy neki ez egy harc. Ezért nem is tudta élvezni egy percét sem ennek a játéknak, hiszen folyamatosan azon dolgozott, kit hogyan lehetne megtörni, hazavágni. Vagy adott esetben kihez lehet “simulni”
Ha valakinek csontig kellett nyalni, Heninek az sem volt gond, ha ezzel előnyhöz tudott jutni. Ugyanakkor a másik pillanatban már áskálódott ellenük.
Ez a gerinctelen magatartás jellemezte végig, amit sokan felismertek villámgyorsan, és közutálat tárgyává vált.
Sok valóságshow-t láttunk már, de nemigen hordott még műsor a hátán ennyire gusztustalan személyiséggel rendelkező játékost, mint Dér Heni. 
Holott a műsor struktúrája, elsődlegesen nem az áskálódásra épít, hanem az adott pár teljesítményére. Mivel párja holt hülye mindenhez is, amire Heni hamar rájött, ezért kénytelen volt olyan módszerekhez nyúlni ami a fairplay szellemiségével még csak köszönőviszonyban sincs.  
Ezt már az elején észrevették sokan.
Annak ellenére, hogy ez alapvetően egy játék, már az első perctől kezdve csak az áskálódás, és a kétszínűség jellemezte Henit.
A klasszikus értelemben vett játékot még csak nyomokban sem tartalmazták a cselekedetei. Minden egyes mondat, ami elhagyta a száját, az nem szólt másról csak az ármánykodásról.
Keresve sem lehet találni olyan pillanatot a műsor egyes adásai között, amikor Heninek lett volna olyan megmozdulása ami egy kicsit is szimpatikussá teszi. Végig a kétszínűség jellemezte.  

Heni Párja! 😭

Nehéz bármit is mondani erről a fickóról de, hogy képbe tegyük a dolgokat talán az volt az egyik legmeghatározóbb pillanat, amikor az egyik játék által azt kérdezték tőle, hogy mi Heni legfőbb vágya.
Mivel Heni már túl van egy vetélésen, és elmondta, hogy gyereket szeretne, ezért nem volt kérdés még egy idegen számára sem, hogy Heni legfőbb vágya egy gyerek.
De még erre sem tudta a választ 😂
De számtalan olyan pillanat volt, amikor megszólalt, és sütőt róla, hogy olyan ostoba, hogy nincs rá szó. 
Pl az egyik játék alkalmával azért nem ismerte fel a macimézet, mert a méz sárga színű, de az új csomagolásban nem látszott a méz színe 😂😂😂😂
Az fel sem tűnt a marhának, hogy az egész méz egy maciformában van 😂
De napestig lehetne sorolni, hogy amikor a fickó megszólalt, abból jó nem sült ki.
Most mondhatnánk, hogy egy asztalos a fickó, de nem akarjuk megbántani a többi asztalos mesterséget űző embert 😂
Ez van ha egy TV műsorból választasz magadnak párt. Ugyanis Dér Heni ezt a fajankót úgy választotta  ki magának, mint a cigány a lovat a vásárban. 
Megnézte a főzőműsorban, és a kinézete alapján eldöntötte, hogy jó lesz! 😂
De talán Heni személyiségéhez pont egy ilyen vadbarom passzol, akit tud irányítani, és nem tud fölé kerekedni szellemileg.
Egy ilyen papucsállatka szinten lévő egysejtű manust pont arra tud használni amire való.
Ezt még letagadni sem tudja, hiszen a műsorból tisztán látszott, hogy a fickó csak azért van ott, hogy meglegyen a létszám. Olyan volt Heni mellett, mint egy bólogató kutya a zsiguli kalaptartóján. Önálló gondolata szinte soha nem volt. Beszélni nem beszélt. Heni ezzel ellentétben fosta a szót. Egy folyamatos dominálás látszik a kapcsolatukon, ahol a civil sorból érkező asztalos úgy táncol, ahogy a celeb fütyül. És ez lett volna egy nyerő páros. Az ostoba, és mocsok? 😂

Mit gondolsz Dér Heniről?

Share on facebook
Megosztás

Már több mint 7 ezren vagyunk! 😍
Gyere csatlakozz Te is a face-n >>>ITT<<< 😘

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Nem! 🤬