Bulvár

Szlávik 400 ezerért haknizik 1 órát a Covid-ról!

Szláviknak több fellépése van, mint bármelyik celebnek! 

Szlávik gyorsan felismerte a lehetőségeket a járványban, és elég vastagon fog a ceruza, ha felkérik beszéljen egy órát a járványról!

Egy Pest megyei polgármester a 444-nek elmesélte: érdekesnek találta a lehetőséget, hogy személyesen a védekezés egyik arca, az Operatív Törzs tagja, a  Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa tájékoztassa a járványról a települése lakosságát, így megkérte a művelődési ház vezetőjét, hogy szervezzék le a dolgot.

“Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Elnézését kérem, ha levelemmel zavarom, ám egy olyan – járványhelyzet tekintetében rendhagyó – előadásra hívom fel figyelmét, mely XXX lakosságának hiteles tájékoztatásában fontos lehet! A hírek közötti eligazodásban nagy segítség lehet Dr. Szlávik János, infektológus főorvos, az Operatív Törzs tagjának előadása!“

Így kezdődik az az “R. Kárpáti Péter és csapata” aláírással elküldött levél, amivel az utóbbi időben több magyar település első emberét keresték meg, ez okozta a polgármester korai lelkesedését, mert a portál szerint érték meglepetések a település első emberét. Az előadás, mint az a kiajánló levélből már kiderült, egy hatvanperces program: “Minden, amit a Covid 19 vírusról tudni lehet. A legfrissebb információkkal, kutatási tapasztalatokkal, eredményekkel. A védekezés fontosságáról. Az egyórás előadáson a vezető infektológus főorvost a közönség is kérdezheti!”

A polgármester akkor lepődött meg igazán, amikor megtudta a részleteket: Szlávik egyórás előadása, a Barátok Közt egykori színésze, R. Kárpáti Péter műsorvezetésével ugyanis 290 ezer forint plusz áfába, vagyis 368 ezer 300 forintba kerül. Ezt persze nyilvánvalóan nem mind Szlávik kapja meg. 

A produkció leegyeztetése közben kiderült, hogy Szláviknak november elejéig betelt a koncertnaptára, de az előadást szervező RebekArt nevű cég képviselőjének erre is volt megoldásai javaslata: ha a megrendelő település korábban szeretne vírusügyi előadást, akkor ugyanebben a témában, ugyanakkora összegért választhatja Győrfi Pált, a mentőszolgálat szóvivőjét, a vírus elleni állami védekezés fő reklámarcát, vagy  Papp Lajos szívsebész professzort. 

Share on facebook
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Nem! 🤬