Bulvár

Détár “Múmia” Enikő már nem tud érzelmeket kifejezni!

A botox egyik kellemetlen mellékhatása 😂

Nehéz méltósággal megöregedni, amint a mellékelt ábra is mutatja. Viszont az is igaz, hogy aki a színpadon áll annak nem árt ha karban tartja magát. Ennek az egyik bevált módszere a botox 😂 Csak a mennyiségre is ügyelni kell, ellenkező esetben a művész már elveszíti a mimikáját, ami az egyik fő munkaeszköze. Hiszen  érzelmeket fejez ki vele, és a nézőknek így adja át javarészt a történet lényegi elemeit.
De mi van akkor ha valaki túlzásba viszi ezt a kezelést?😂 

Akkor ez történik vele! 😂

Az egész tánc alatt egyetlen kifejezést tudott csak produkálni, még pedig ezt! 😂
Ez a Joker főgonosz karakterének az egyik legismertebb nézése, amivel nem is lenne baj, ha a batman-ből adtak volna elő egy részletet 😂
A baj azzal is van többek között, hogy a sebészek tudománya odáig már terjed, hogy úgy nézzen ki az ember, mint aki belebújt egy 3 számmal kisebb bőrbe, de ez csak az arcra igaz.
A lágy részeket továbbra sem tudják “fiatalítani” tehát a nyak, és a kézfej marad csoffadt.
Így viszont elég nagy a kontraszt, mert a “tini” archoz, párosul egy öregasszony nyaka 😂 

Egyébként annyira jó ez a botoxos kezelés, hogy Enci akár egy egész hetet is letagadhatna a korából 😂
Hogy ezzel önmagát csapja be, vagy a környezetét az egy újabb kérdés lenne, de lesz.rjuk  ezért ebbe a cikkbe ennyi fért 😂

Több mint 7 ezren vagyunk már! Csatlakozz Te is a face-n ITT

Opitz Barbi Vs. Adele Összehasonlító VIDEÓ! 😲

Szavazz! Hány pontot ér ez a produkció? https://www.youtube.com/watch?v=jVif1nDuZlQ Lőlő elég népszerű lett miután bejelentette, hogy válik. Még Jéka asszony is rámászott, de mint kiderült csak megköszönte, hogy ránézett a gázórára ez a csodálatos szakember. 

Győzikét koncert közben f.sszopózták le! Nem hagyta annyiban!

Győzike nem hagyta magát, és nagyon keményen visszaszólt Miközben a koronavírus tombol, a kulturális rendezvények 500 fő alatt továbbra is megtarthatóak! Éljen a kultúra!  😂 VIDEÓ!  https://www.youtube.com/watch?v=3wEyhIoNc2k Share on facebook Megosztás TOP 5 szuper gazdag magyar sztár, aki felvette 160 ezer forintos segélyt! KATTINTS! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Nem! 🤬