Való Világ 10

Nem könnyű a férfi ribancok élete sem!

A csipendélek élete nem csak játék, és mese..hallottál már a gonoszról…a gonosz Gináról 😂

Sokan úgy képzelik a pinabubusokat nőgyógyászokat, hogy milyen jó álommeló az övék. Egész áldott nap, önként és dalolva teszik szét a lábukat a jobbnál, jobb csajok. Azt már sokan kihagyják ebből a számításból, hogy olykor betoppan  ám olyan is, akinek  romlott, rothadt húsra emlékeztető szaga van, mert magában felejtette a tampont. Aztán ott vannak a különböző folyások, gombák stb….Na így van ez a férfi ribancokkal is. Nem mindig a legjobbak nőknek kell táncolni. És nem mindig a legjobb nők fognak tapizni itt-ott. Sőt a vendégek/kuncsaftok legtöbbje az a 40-50-es kielégítetlen mangalica, akikhez évek óta nem nyúlt senki.
Azért kuncsaftok, mert sok esetben az elődadás nem ér véget egy kis tánccal, hanem jó pénzért privátban folytatódik a “műsor”. Szóval aki férfiként ezt csinálja az egy k.rv@, amivel ugyan semmi gond nincs. Ez a piac törvénye, amikor a kereslet, és a kínálat találkozik egymással.
Hogy ezt férfiként csinálja valaki, az mennyire gáz, azt a kérdést, most nem nyitjuk meg. 

A legtöbb esetben ilyen kiéhezett csirkebőr evőkkel kell fizikai kontaktusba lépni. Engedni nekik, hogy nyalogassák és fogdossák a “táncost”  Jól látszik a felvételen is a “munkásember” fején, hogy ez egy kemény meló, de ne legyenek kétségeink, a ribancok élete soha nem volt könnyű, legyen az férfi, vagy nő.

Amanda saját bevallása szerint is volt már több férfival egyszerre. Az arcát elnézve, amikor a tejszínhabbal masztit imitált a férfik.rv@ elég régen lehetett az már! 
Sőt talán igaz sem volt. Sokkal inkább az elképzelhető róla, hogy az egyik elemes játékát a muffjában rejtette el, míg a másikat a púzóba…

Bálint : Kabejaf.szom Vivi!

Bálint eddig szinte tökéletesen játszotta a játékot, de ez most mind veszni látszik! 60 nap mehet a kukába? Nem tudni mi történt, de Bálint kifordult magából!  Folytatás ITT! 

Dögunalmas lesz a ValóVilág

Gyakorlatilag Renátó távozásával az utolsó mocsok is távozik a villából. A nézők önként fosztják meg magukat a szórakozástól!  Folytatás ITT! 

Konzervatív állat a babám…

Ahogy azt annak idején megtanulta, hogyan kell kúlturáltan enni egy asztalnál. Nem könyökölünk kislányom, és csukott szájjal eszünk  😂

error: Nem! 🤬