Való Világ 10

Történelmi bejelentés jöhet a VV10-ben

A műsor történetében először fordulhat elő, hogy egyszerre két játékos is feladja a küzdelmet. 

Először is azt kéne látni, hogy talán egy átlagos ember életében nincs is ilyen lehetőség, hogy ennyi esélye legyen megnyerni több 10 millió forintot, amiért cserébe csak létezni kell. Nem kell iskolákat végezni hozzá, nem kell gürcölni, vért izzadni stb…Ugyanakkor ez a 36 millió, ez nem 36 millió egy normál ember életében, hiszen más dolog 36 millió forintot megkeresni, és más dolog 36 milliót megspórolni, úgy hogy az ott csücsüljön egy bankszámlán egy az egyben.  Sok 100 milliót kell ahhoz keresni, hogy ennyit valaki tisztán félre is tudjon tenni. Így kezdeni az életet huszonévesen az nem sok embernek adatik meg.
Kis túlzással, gyakorlatilag a puszta jelenlét a legfontosabb a fődíj elnyeréséhez, a többit majd a nézők intézik. Igaz nem mindegy milyen a karaktered, de ha nem vagy totál zokni, és nem vagy nagyon gonosz sem, akkor egész jó eséllyel haza lehet vinni ezt a suskát. 
13:1-hez, hogy valakinek örökre megváltozzon az élete. Ezt a lehetőséget eldobni két hét után elég nagy gyengeségre vall. Talán fel sem fogják mekkora lehetőség ez nekik. És van aki meg sem nyerte a játékot, és nagyot kaszált, mint Majka, vagy Nádai Anikó. Most pedig úgy néz ki, hogy egyszerre ketten is dönthetnek úgy, hogy kilépnek a játékból.
Az megint egy más kérdés, hogy róluk talán két hét után is nyilvánvaló, hogy nem ők lesznek a következő nagy befutók a média világában. De ki tudja, ha megnézzük, hogy Győzikéből mit tudtak csinálni, bárkinek lehet esélye. 

Az biztos, hogy ebből a beszélgetésből arra lehet következtetni, hogy fel akarják adni a játékot. Az is biztos, ha az egyik megy, akkor követi a másik is. Furcsa, hogy egy jellemzően egyéni játékban mennyire tud az egyik játékostól a másiktól függeni. Mint ha elfelejtették volna, hogy csak egy nyerhet, és Ők sem barátok, hanem ellenfelek. Legalább Amandának lett volna egy kis esze, aki elmondta, hogy a legnagyobb VV rajongó volt az anyjával együtt, és az összes évadot látták. Ezek szerint semmit nem tanult, mert annyit azért leszűrhetett volna az elmúlt évadokból, hogy ugyan tuti recept nincs a győzelemre, de arra igen, hogy mi az amivel biztos nem lehet nyerni. Az pedig nem más, mint az áskálódás, kétszínűség, gonoszkodás…Ennek ellenére Amanda mást sem csinált…Azzal is vágta maga alatt a fát, ahogy ittasan viselkedik.
Gina pedig a puszta létezésével is irritálhatja az emberek nagy részét. Ő az a karakter, akit nem szeretne senki magának szomszédnak sem, és ezzel nagyjából el is árutunk róla mindent.
A játéknak még nagyon korai szakaszában vagyunk, és az egész menetet felboríthatja, ha egyszerre két játékos is kilépne. Ha ilyesmi szóba kerülne, nyilván a szerkesztők mindent megtesznek azért, hogy maradjanak, és akár szakembert is beküldenek hozzájuk, aki a riportszobában elbeszélget velük, hogy ez életük nagy lehetősége bla..bla….

Fel fogja adni a játékot Amanda és Gina?

Bálint : Kabejaf.szom Vivi!

Bálint eddig szinte tökéletesen játszotta a játékot, de ez most mind veszni látszik! 60 nap mehet a kukába? Nem tudni mi történt, de Bálint kifordult magából!  Folytatás ITT! 

Dögunalmas lesz a ValóVilág

Gyakorlatilag Renátó távozásával az utolsó mocsok is távozik a villából. A nézők önként fosztják meg magukat a szórakozástól!  Folytatás ITT! 

Konzervatív állat a babám…

Ahogy azt annak idején megtanulta, hogyan kell kúlturáltan enni egy asztalnál. Nem könyökölünk kislányom, és csukott szájjal eszünk  😂

A világ legtrükkösebb kihívása! 😂

Soha nem látott trükkel bolondította meg az ellenfeleit a kihívásnál VV energiavámpír Gábor, miközben otthon a nézők sokkot kaptak, hogy lehet valaki ennyire fineszes

Mintavétel alulról, majd kóstoltatás 😂

Dániel miután levette a mintát, nem egy petri csészében vizsgálja meg, hanem egy erre a célra külön fenntartott humán labort alkalmaz, amitől azonnal visszajelzéseket kap, milyen állagú, illatú a nedű

Csirkebőrevő Vs. Ratyirambo

Valamiért a férfiprosti csipendél is úgy érezte, hogy a hangulat tetőfokán neki is be kell valamilyen szinten kapcsolódni az eseményekbe. 😂

error: Nem! 🤬