Bulvár

Bálint kapzsisága okozta a vesztét!

Bálint magas lovon ült, de nagyot zakózott róla!

Érdekes ez az idei széria a szavazások tekintetében. Hiszen régebben a nézők arra szavaztak, akit jobban szerettek, most pedig arra szavaznak, akit kevésbé utálnak. Ez azért nagyon nem mindegy.
Igazából Bálintot ez vezette félre, és emiatt az új szavazási szokás miatt kapott egy hamis illúziót a nézőktől, hogy Őt mennyire szeretik. Gondolhatta Bálint, hiszen 3 alkalommal is bizalmat szavaztak neki. De ez legfőképpen nem amiatt történt, mert Bálint egy csodálatos karakter, hanem az ellenfelei voltak elviselhetetlenek már a nézők számára. Így történhetett meg, hogy Bálint magáról felállított egy bivaly erős karakterképet, aki olyan mint a gyalog-galopp című filmben a fekete lovag, aki soha nem veszít.

Bálint egy teljesen átlagos figura volt, aki ebben a mezőnyben kiemelkedett, hiszen kommunikációs képessége, és színészi múltja a többiek fölé helyezte Őt. Ha nem lettek volna a kirohanásai vígan, és fütyörészve tudta volna elvinni a fődíjat.
Először ott ingott meg a nézők bizalma Bálintban, amikor Vivit nagyon durván elküldte melegebb éghajlatra. De ami betette a kaput a nézők nagy részénél az az volt, amikor átkozta ellenfelét amiatt mert ráírt a papírra 8 milliós összeget. Bálint azt mondta, hogy költse gyógyszerre. Ezt nem kell mondani, hogy nyilván betegséget kívánt ezzel neki, ami nem csak undorító, de érthetetlen is.

Sokan szidják Robit, amiért le merte írni ezt a nyolc milliót. Talán ha 25-öt írt volna, akkor érthető lenne, de nem kért csak annyit amennyi egy testvéries elosztásnál járna a bennmaradt játékosok között.
Ez a játék a pénzről szól!!!! Ki nyeri meg ezt az összeget, illetve ki hogyan tud taktikázni a szabályok betartásával.
Mivel ezt a szerkesztők találták ki, ezért Robi teljesen szabályosan tudta volna feladni a játékot a 8 millió ellenében. Hol itt a hiba???? Most az interneten azok kiabálnak rá kígyót-békát, hogy kellett neki 8 millió forint, akik 20 dgk párizsit nem tudnak egyben kifizetni.

Bálint ott szúrta el a dolgot, hogy a nézőktől kapott hamis illúzió vonatra felült, hogy Ő mindenkinél is erősebb karakter, és eközben úgy gondolta, hogy a főnyeremény már az övé. És  ha ebből valaki elvesz, az olyan mintha tőle lopná el. És mit csinál egy olyan ember akit meg akarnak lopni? Hát persze, hogy őrjöng, főleg úgy, hogy a  “tolvaj” ott van egy légtérben vele.
Na ezt a rajzot nézte el Bálint, de nagyon.
Robi nem tolvaj, hanem egy lehetőséggel élt volna, ami mindenkinek is jó lett volna taktikai szempontból, hiszen egy erős karakter kivásárolta volna magát a játékból, és marad még bőven annyi lové, hogy jól lehessen belőle élni elég sokáig (28 millió). 
Egyedül Bálint nem gondolta így, aki azt mondta, hogy nem CSAK 28 millióért jött.
Nyilván nem kell mondani, hogy hány bicska nyílt ki a nézők zsebében akkor, amikor ilyet hallanak. 
Rengeteg néző minimálbér közelit keres havonta kemény munkával, miközben a Bálint gyerek meg hepciáskodik, hogy neki nem elég 28 millió 3 hónap henyélésért.
Na kb Bálint itt vesztette el a játékot. A pénz imádata a kapzsiság, és mohóság nagyon erősen felszínre tört, ami az karakterén látszódott. Kiült a gyűlölet a fejére, és a tekintete is gonosszá változott. Úgy nézett ki miután meghallotta, hogy Robi 8 millióért feladná a játékot, mint akit megszállt az ördög.  
Röviden, még annyit lehet erre mondani, hogy ha Bálint akkor  csöndbe maradt volna, mint a többi játékos és megszavazzák, hogy Robi lépjen le a 8 millióval, akkor Bálint szombaton már 28 millióval gazdagabb lenne.
Emellett nyilván még  nem kellett volna átkozódni csak amiatt, mert valaki be merte vállalni, hogy bizony van az a pénz amiért korpásodik a haj. Bálint kapzsiságának, és indulatkezelési problémájának köszönheti, hogy a maratoni verseny utolsó száz méterén esett pofára. 

Share on facebook
Megosztás
error: Nem! 🤬