Bulvár

VV 10 Finálé! 🤩Készülőben az év vicce!

Az utolsókból lesznek az elsők, tartja a mondás! 

Nagyon úgy fest a dolog, hogy a nagyágyúk, Bálint, és Robi miközben egymást nyírták ki a pénzen való marakodásukkal, addig egy kishal szépen elúszik a fődíjjal. 😂
Legalábbis az egyik legnagyobb csoport szavazása alapján, ahol már több mint 3500 szavazat érkezett ott Vivi toronymagasan vezet 😂

Nyilván az ilyen szavazások nem pontosak, de az irányokat jól mutatják, ahogy a Vivi Vs. Moh szavazásnál is tökéletesen tükrözte az internetes előszavazás, a valós szavazás eredményét.  Mivel 3500 szavazat már elég tetemes ezért szinte biztos, hogy Robi már nem fog labdába rúgni a döntőben a jelek szerint. Sajnos azt Ő sem mérlegelte eléggé, hogy ha kiejti az egyik legerősebb karaktert, akkor annak szavazóbázisa revansot fog venni rajta, és mindegy, hogy ki lesz az ellenfél, Robi ellen fog szavazni.
És ez bizony nem kevés szavazat. Az pedig még rátesz egy lapáttal, hogy Bálint kint, komoly erőket mozgósíthat 70 ezres követőbázisával Vivi mellett. Ugyanakkor másik ellenfele, Merci is komoly szavazóbázissal rendelkezik, hiszen a tiktok-on is közel 100 ezer ember követi, és nyilván Moh összes szavazója is rá fog voksolni.
Mivel Robi legnagyobb szövetségesével harcmezőre lépett, ezért támogatói gyakorlatilag nincsenek is a kiesett játékosok között. Legfőbb barátja Vivi, már a legnagyobb ellenfele lett, így értelemszerűen rá sem támaszkodhat.
Robi konkrétan elveszett, és szinte biztos, hogy a két lány, Vivi és Merci között fog eldőlni a végső csata. 

 Ez a játék viszonylag bonyolult, és kiszámíthatatlan. A szövetségek kötése nagyon fontos, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Ugyanakkor érdekes látni, hogy a döntőben valószínűleg minden idők két legidiótább karaktere fogja összemérni erejét.
Vivi villaléte gyakorlatilag semmi másról nem szólt, csak a henyélésről. Egyetlen feladatban nem volt képes valami épkézláb produkcióra. Talán az iq teszt volt, ami mindenkit meglepett, de ahogy mondani szokták a “hülyén3k van szerencséje”. Simán ki lehet belőle nézni, hogy a 30 kérdésből álló tesztet tipp alapján töltötte ki, mint egy TOTÓ szelvényt, és bejött neki. 😂 Most meg ott tart a fél ország, hogy egy holt sügér emberről azt képzelik, hogy milyen okos 😂 Közben volt egy baromi nagy mázlija 😂
Vivi semmit nem tett hozzá a közösség életéhez. Soha nem főzött, vagy takarított, vagy tett volna valami olyat  ami azt sugalta  volna róla, hogy Ő egy cselekvőképes ember.
Az látszik, hogy kőkeményem el van kényeztetve, és egy vállalkozó család sarja, akinek soha nem kellett megküzdeni semmiért. Talán ezért is Ő volt az egyetlen, aki komolyan fel akarta adni a játékot, mert otthon kényelmes az élete, ahol semmit nem kell csinálni. Nincsenek feladatok, és nem kell letenni semmit az asztalra, mert azt a szülők már megtették helyette. Ő csak beleül a tutiba. 

Mercike a másik fele, aki gyakorlatilag annyira ostoba, hogy szegény még azt is nehezen tudja megérteni, hogy nem egy társkereső műsorba jelentkezett. Egy 100%-ig exhibicionista valaki, aki mindent is megtesz azért, hogy szerepeljen. Mindegy, hogy hol, csak képernyőn legyen. Ezért viszonylag sok műsorban lehetett már Őt látni. Női mivoltából teljesen kifordulva élte meg a villában ezt a 3 hónapot, és napi szinten aláztatta meg magát képzeletbeli szerelmével Mohval. Ez talán még az elején valamennyire tudod érdekes lenni, kb 1-2 hétig, de onnantól kezdve inkább bosszantó volt az egész jelenség, sem mint szórakoztató. Ahogy az is, hogy orgánumát folyamatosan változtatta egy 10 éves kislány, és egy 40 éves kikötői dokkmunkás között. Egyetlen értelmes jelenetet nem lehet tőle említeni, ha csak azt nem amikor Amandát péppé akarta verni, és az ajtófélfába boxolt. A jelenetei Moh farkának könyörgésére voltak kiélezve. Ha ez nem volt opció, akkor sok mindent nem tudtak róla bevágni a szerkesztők. Talán azt, ahogy csokit eszik, vagy dohányzik, esetleg ha nincs cigi akkor csikket vadászik, mint valami csöves.
Az egész lány egy hontalan, naiv, skizofrén személyiség benyomását kelti, akinek az iq szintje is a legalacsonyabb ebben a nem éppen Einsteinekből álló garnitúrában. 

Most jelen pillanatban még ott tart ez a műsor, hogy vagy a full kr3tén elkényeztetett Vivi fog nyerni, aki visít mint az újévi malac vagy a világ legnaivabb embere, aki képes volt elhinni, hogy a “broki-csoki” létezik, és egy nemzetközi kampányvideót, egy volt ex villalakó fog róla elkészíteni egyetlen kézi kamerával 😂😂😂 

Szerencsétlen Robi gyereknek, aki megpróbált bent úgy élni, mint egy ember, aki tiszteletben tartja a másikat. Főzött rájuk, takarított, odatette magát minden feladatban esélye  sincs….Egyértelmű, hogy Robinak egyedül több sütnivalója van, mint a másik két ellenfelének együttvéve, de ez most kevés lesz.
Ez itt már régen nem arról szól, hogy ki egy olyan karakter, aki emberségből megüti azt a mércét, hogy egy ilyen három hónapos bezártság után megnyerjen egy ekkora díjat. Talán még az ősidőkben amikor VV Szabolcs, nyert vagy Vitkó Laci, akár Milo még úgy gondolkoztak a nézők, hogy értékrend szerint adták le a szavazatokat. Ezt az utóbbi időben már nyomokban sem lehet felfedezni, hiszen elég csak az utóbbi szériák győzteseire gondolni, mint Aurélió, vagy Soma….esetleg Zsuzsu, aki nagyjából akkora sügér mint Vivi. 😂
De el kell fogadni, hogy a néző dönt! Ha néző úgy érzi, hogy Vivi érdemli meg ezt a 36 milliót, akkor legyen így. Vigye haza a multimilliomos családjához a többi százmillió mellé, és éljenek vele boldogan! Robi meg majd kisegíti az anyját a 8 milliós hitelével , ahogy tudja.! Jó szurkolást mindenkinek! 

Ki nyerje meg a VV 10-et?

error: Nem! 🤬