Bulvár

A krónikus beteg, miért fontosabb, mint az egészséges ember???? 🤬

Létezik egyáltalán olyan, hogy krónikus beteg???? Mert ha igen, az is olyan ritka mint a fehér holló, amelyik a víz alatt repül!!!! 

Van egy úgynevezett oltási sorrend, ami valami egészen elképesztően gusztustalanul lett összeállítva!
Most hagyjuk ki az idős embereket ebből, mert nem igazán rájuk van kihegyezve a cikk. Sokkal inkább a 60 év alatti “krónikus” betegekre.

Először is azt érdemes megvizsgálni, hogy ebbe a csoportba olyan többségében elhízott, cukorbeteg, szív-érrendszeri, vagy daganatos ember van, akik kőkeményen megdolgoztak azért, hogy abba az állapotba kerüljenek, amiben most vannak.
Kvázi ezek az emberek nem krónikus betegek javarészt, hanem olyan emberek, aki hedonista, nemtörődöm életmódjukkal olyan egészségügyi állapotban vannak, hogy egy gyenge szellő is elviheti őket. De az a nagy kérdés, hogy ha Gipsz  Jakab végigdohányozta az életét, és emiatt tüdőrákos, vagy szívbeteg, akkor Ő most miért élvez előnyt egy olyan 60 évnél fiatalabbal szemben, aki odafigyelt magára, és nem alakultak ki nála “krónikus” betegségek????
Kérte valaki, hogy szívja a cigarettát éjjel-nappal? Ha akkor nem érdekelte az egészsége, akkor most miért regisztrál elsőként, hogy nehogy valami baja legyen a vírustól? Most hirtelen milyen fontos lett az egészsége minden dohányosnak.

De beszélhetünk az alkoholistáról is, aki rommá itta magát évtizedeken keresztül, és kialakult nála egy idült májbetegség. Ő miért élvez előnyt azzal szemben, aki tudatosan éli az életét, és nem pusztítja magát módszeresen?
Vagy a kövér disznó, aki naponta 10 ezer számra zabálja a kalóriát szénhidrát formájában…..Ő miért fontosabb oltási sorrendben, mint aki vigyázott magára?
Azt kell látni, hogy a manapság divatos kifejezés, hogy krónikus beteg, az jellemzően nem is létezik. Olyan emberek vannak, akik, dohányoznak, isznak mint az állat, zabálnak, keveset mozognak, stb….és ezeknél az embereknél az idő múlásával, amikor már a szervezetük nem tudta tolerálni azt a sok szemetet, amit magukba tömnek, kialakultak bizonyos betegségek, amik 100%-osan az életmódjuknak, és/vagy tudatlanságuknak, hedonizmusuknak köszönhető. Ők ma az úgynevezett krónikus betegek, akik kiemelten fontosak azokkal szemben, akik tudatosan próbálnak egészségesen élni.
Milyen jogalkotás az, ahol egy olyan ember előnyt élvez egy másikkal szemben, aki mondjuk nem alkoholizálással, és dohányzással töltötte az életét. 
Senkinek ne legyen kétségei, hogy az úgynevezett krónikus betegek, azok 99%-ban nem veleszületett valamilyen betegségben szenvednek most, hanem egy ostoba életmód következményének köszönhetően van rottyon a szervezetük.

Ezt, hogy jobban megértsük engedjen meg mindenki egy rövid személyes példát.
Még a járvány előtt egy ismerősömnek segítettem eladni egy családi házat. Ő akkor külföldön élt, és megkért, hogy ha jön jelentkező a házra akkor vezessem körbe a potenciális vevőt. (jutalék nem volt 😀)
A ház egyik érdekessége az volt, hogy volt külön egy 15 nm-es üvegfallal elkerített kis helység. Ahogy szépen sorban jöttek az érdeklődök, mindenki elmondta, hogy ha Ő venné meg a házat, akkor mivé alakítaná át azt a kis helységet. Volt, aki virágokat tervezett bele, és volt olyan is, aki konditermet képzelt el.
Aztán egy szép napon megjött a vevő, aki nem csak nézelődött, de meg is vette az ingatlant.
Elmondta, hogy mennyire komoly tüdőbetegsége van, és a tüdejének csak 35 százaléka a teljes kapacitása. Ő COPD beteg volt, ami egy nagyon komoly betegség. Ahogy beszélgettünk megkérdeztem tőle, hogy Ő mit fog csinálni ezzel az üvegszobával…..mire szinte automatikusan gondolkodás nélkül rávágta, hogy dohányzót! Sőt lelkendezett is, hogy legalább télen nem kell kint fagyoskodva dohányoznia. Most nem is olyan régen találkoztam vele, és elmondta, hogy Ő már be is oltották a covid ellen. 
Persze, hogy beoltották, hiszen “krónikus” beteg…..azzal senki nem foglalkozik, hogy egy ostoba fajankó, akinek sokkal fontosabb a cigaretta, mint adott esetben az élete, de érdekes módon a vírustól való betegségtől nyilvánvalóan fél, hiszen elsők között ment el, hogy megmentse magát, ha elkapná a vírust.

Azt is mindenki tudja, hogy egészséges embereket el tud vinni a vírus. Számos alkalommal beszámolnak olyan esetekről, amikor semmilyen alapbetegsége nem volt az illetőnek, de mégis elvitte ez a járvány. Miért van az, hogy előnyt élveznek azok, akik az életmódjukból fakadóan, most regisztrálhatóan valamilyen alapbetegséggel küzdenek, azokkal szemben, akik mondjuk nem itták, vagy dohányozták magukat rommá, az életük során.
Azokkal akik tudatosan élnek lehet roulette-zni? Vagy elviszi a vírus vagy nem?
Tényleg azok a legfontosabbak, akik tudatosan módszeresen pusztították magukat az életük nagy részében. 
És azért ebben benne vannak az idősebbek is, mert úgyan megírják, hogy elhalálozott xy 75 évesen krónikus betegségben, de azt már nem írják hozzá, hogy amiatt volt “krónikus” beteg, mert az élete folyamán elszívott 30 kamionnyi cigarettát. És megírják azt is, hogy elhalálozott valaki 38 évesen krónikus betegségben, de azt nem írják oda, hogy naponta megevett egy lovat, és a gyomra összepréselte a tüdejét. Csak annyit írnak oda, hogy szegény krónikus beteg volt, ahogy az alkoholista mellé is, aki annyit ivott, hogy külön szatyorban hordta a máját.
És hát mi történt? Ők lettek a veszélyeztetett emberek, akikre különösen oda kell figyelni. Sőt most Ők a legfontosabbak, hiszen hát betegek szegények. Ezért előnyt is élveznek azokkal szemben, akik nem tömik magukat szeméttel. És ha netán mégis meghal valaki úgy, hogy nem volt beteg, akkor bizony lehet vele végighaknizni a médiát, és elmesélni mindenkinek mennyire veszélyes ez a vírus…..és a krónikus betegekre meg aztán pláne…..szóval Őket előre is vesszük a sorrendbe, mert számunkra sokkal fontosabb egy alkoholista, vagy egy dohányos élete, mint azoké, akik figyelnek magukra. Ha meg így is elviszi őket a vírus, akkor meg így jártak…ha oltást akarnak, akkor legyenek Ők is krónikus betegek…..

error: Nem! 🤬