Bulvár

Nem kell bexarni! A fiatalokra nem veszélyes a vírus, hiába hazudják, hogy belehalsz!

Próbálják az embereket félelemben tartani, hogy bizony a mutáns vírus az mindenkit elvisz, de a számok nem ezt mutatják! 

Cecília asszony általában úgy hordozza körbe a fiatalon elhunytak évszámát, mint a véres kardot.
Látszik az egész kommunikáción, hogy szinte alig várják, hogy valami fiatalabb korú emberrel is lehessen egy kicsit riógatni. Látod, hiába vagy fiatal….ha nem oltod be magad nagyon könnyen rá fogsz fázni.
Eközben a statisztikai adatok nem ezt mutatják.
Ma Magyarországon az covidban elhunyt betegek átlagéletkora 74,66 év!

Jól látszik a számokból, hogy a fiatalok még mindig nincsenek veszélyben. Legalábbis nincs több  esélyük meghalni covidban, mint akár egy autó balesetben
Szokás manapság azt is elmondani, hogy a fiatal betegeknek nem volt ismert alapbetegségük. Ez nyilván nem igaz, hiszen egy makk egészséges ember egy ilyen vírussal meg tud birkózni. Az már sokkal valószínűbb, hogy az elhunyt nem tudott arról, hogy krónikus beteg, vagy titkolta mindenki előtt pl azért, hogy ne rúgják ki  a munkahelyéről, vagy szégyellte stb….

Ez a 74,66 év az átlag. Természetesen a nagyszámok törvénye alapján egy-egy fiatal halála lefelé húzza ezt az átlagot, de a többség 70-80-90 éves idős nagyon beteg ember.
A média megpróbál minél nagyobb hangot adni annak, ha egy fiatalabb ember hal meg, ezzel is ösztönözve mindenkit arra, hogy oltsák be magukat, mert senki nincs biztonságban. És ez így is van. Soha senki sehol nincs biztonságban. Ha valaki sétál az utcán a fejére eshet egy tégla. De ettől még nem járkálnak az emberek bukósisakkal a fejükön. Pedig nem nagyobb az esélye egy élete teljében lévő 30-as 40-es 50-es embernek arra, hogy a covid miatt tegye le a kanalat. De most úgy ijesztgetik őket, hogy öröm nézni.
Azzal sem foglalkozik senki, hogy egy kisebb városnyi ember hal meg évente a dohányzással összefüggő betegségekben. Hiába ijesztgetik őket a cigis dobozokon.
Valahogy fel kéne ismerni a kormánynak azt, hogy azzal, hogy megpróbálnak egy olyan képet felfesteni erről a járványról, hogy mindenki potenciális életveszélyben van azzal csak az ellenkező hatást érik el.
A minap még az IKEÁBAN álltak sorba az emberek a nagy világjárvány közepén. úgy hogy folyamatosan azt hallják, hogy senki nincs biztonságban. De pont senkit nem érdekelt, mert elfogyott otthon az össze kanapé, és sürgősen be kellett szerezni egy másikat, mert két hétig akkor nem lesz miről filmet nézni. 😀

Azon se csodálkozzon senki, hogy vannak emberek akik nem bíznak a kínai vakcinában. Sokan még egy kínai cipőt sem vesznek a lábukra, mert egy gagyi rossz minőségű termék általában. És akkor elvárják, hogy vakon bárki megbízzon bennük úgy, hogy a testébe fecskendeznek valamit, amiről azt mondanak amit akarnak. egyébként azt ki ellenőrzi le, hogy a tesztelésre ideküldött vakcina, amit a magyar hatóság jóváhagyott, az azonos azzal, amit befecskendeznek az emberekbe? Mert nyilván nem fognak minden egyes fiolát külön megvizsgálni mi van benne. 
Minderinek tiszteletben kell tartani a kételkedés jogát, és ha valaki nem bízik meg egy bizonyos termékben, amit történetesen a kínaiak gyártanak, akkor azon nem csodálkozni kell, hanem el kell fogadni. A kínaiak egy teljes iparágat alakítottak ki maguknak, ami a másolásról, hamisításról, és hitvány minőségről szól. Ezt sokan tudják azok közül, akik valaha is vásároltak már bármit Kínából. Hát most, hogy az Ő gyógyszerük milyen azt nyilván a szakemberek tudják, de egy átlagos ember már a kínai szó hallatán is kételkedni fog. Ez nem meglepő, hiszen az élet számos területén bóvli minőséggel árasztanak el minket. Akkor miért pont a vakcinájuk lennek a kivétel? Teheti fel magának a kérdést bárki, aki egy picit is gondolkodik, és nem vakon rohan regisztrálni…
Persze az, aki nagyon beteg neki bármi jobb a vírusnál. Ez is világos mint a nap. 

Ugyanakkor senki nem oltásellenes, és elképzelhető, hogy a kínai vakcina tökéletesen véd, de aki ezt nem hiszi vagy kételkedik azt nem kell megkövezni. Mindenki döntse el, hogy melyik vakcina az amiben megbízik és hogy egyáltalán szüksége van-e rá, és cselekedjen legjobb belátása szerint. 

error: Nem! 🤬