Bulvár

Magyarországon 10 betegből 3 biztosan meghal! ITT vannak a számok!

Orbán Viktor napota 20X mondja el, hogy Magyarország az  éllovasok közé tartozik, az átoltottság tekintetében! Szuper!!!! Csak az felejti el mindig elmondani, hogy Magyarország a sereghajtó az emberi életek megmentésében! 

Csak, hogy mindenkinek érthető legyen a dolog, ezek a számok nem hasra ütés szerűen vannak itt feltüntetve, hanem ezek mindenki számára elérhető adatok! 

Magyarországi esetek: 472.675
Halálozás: 16.479
Ez százalékos arányban annyit jelent, hogy 10 emberből 3,4 ember hal meg! 

És ez még messze nem a legrosszabb eredmény, hiszen a szennyvízben lévő örökítőanyag koncentráció folyamatosan növekszik, és eközben a kórházak leterhelhetősége már a végét járja! Nem kell különösebben jósnak lenni ahhoz, hogy két héten belül az egész világnak Magyarország lesz az elrettentő példája! 

És akkor most nézzük meg Portugáliát, amivel a magyar kormány mindig példálózott, hogy ha nem akarunk az Ő sorsukra jutni, akkor nem szabad kinyitni az éttermeket!
Portugál esetek: 811.306
Halálozás: 16.595.
Jól látszik, hogy a rottyon lévő portugálok is nagyságrendekkel jobban állnak mint Magyarország.
Ugyanis ott 10-ből 2 ember hal meg! 

De még nincs vége! Jöjjenek az olaszok, ahol annyi volt az elhunyt már a második hullámban is, hogy tömegsírokba temették az embereket!
Az nagy helyzet, hogy ha arányaiban nézzük az eseteket, akkor még Ők is jobban állnak mint Magyarország!!!!
Olasz esetek: 3.101.093
Halálozás: 100.479
Ez azt jelenti, hogy náluk 10 emberből 3,2 hal meg, míg nálunk ez a szám 3,4. De mi még csak most tartunk az elején, és az igazi robbanás még előttünk van, amikor is egyes becslések szerint nem lesz elképzelhetetlen a napi 5-600 halott sem. 

Most nézzük meg a sógorokat, a szomszédos ausztriát, akik folyamatosan előttünk jártak a vírus terjedésének tekintetében, és a magyar kormány semmi mást nem csinált, csak az ottani intézkedéseket másolta le. De úgy látszik még ez sem ment valami jól, mert az osztrák számok egy kicsit másként alakulnak mint itthon. 
Osztrák esetek: 475.479
Halálozás: 8.582
Hihetetlen mekkora különbséget produkál Ausztria hozzánk képest, hiszen náluk 10-ből 1,8 ember hal meg, a mi 3,4-es eredményünkhöz képest.
Nehéz erre mit mondani, és megmagyarázni sem könnyű. A magyar álláspont szerint a magyaroknak nem kellett az FFP2-es maszk bevezetése, míg ezzel szemben Ausztriában csak ezzel lehet bemenni a közösségi terekbe. Ezt vajon miért nem sikerült lemásolni tőlük? Ki tudja? Talán túl sokba került volna ellátni az országot ilyen maszkokkal….pedig dübörög a gazdaság….nem fért volna vele két stadion építés között bevásárolni olyan maszkokból ami véd is valamennyit?  

Amerika is egy olyan ország, ahol gyakorlatilag teljes katasztrófa állapotot hirdettek, de arányszámokat tekintve Ők is jobban állnak mint mi!
Sőt…..hogy jobban állnak az nem kifejezés, hiszen náluk is azonosak a számok ha százalékos arányban vizsgáljuk őket, mint az osztrákoknál.
Amerikában a mutató 10 emberre vetítve pont 1,8-as!
Ha náluk katasztrófa helyzetet hirdettek, akkor mi van nálunk??? És mi lesz még???? 

A szlovákok a teljes összeomlás alatt vannak ennek ellenére az Ő 10 főre vetített halálozási rátájuk 2,4 , míg mi 3,4 -nél tarunk jelenleg. Akkor melyik ország van az összeomlás szélén? Ők vagy mi?

Lehetne itt most konkrétan az összes országot ellenpéldaként felhozni, de most csak azzal a párral foglalkoztunk, ahol a magyar kormány szerint is pokoli a helyzet. Az igazság az, hogy nálunk már most is pokolibb, és még nem is tartunk a járványgörbe csúcsánál! Mi csak azt halljuk Viktortól, hogy Magyarország az éllovasok között van! Tényleg???? 
Persze azt is mondta Ő már, hogy aki elkapja ezt a betegséget az nyugodjon meg, mindenkit meg fognak gyógyítani.
Jelen pillanatban ott tart a helyzet, hogy bőven nem vagyunk túl a nehezén, és a kórházak már most megteltek, és az orvosok a végkimerültség határán vannak. Már most arról tanakodnak a kórházakban nem hivatalosan, hogy kit kapcsoljanak le gépről. Vannak olyan állapotban lévő betegek, akiket már rá sem tesznek a gépre, mert csak az esélyt veszi el mások elől. És akkor még hol van a vége, ennek az “éllovas” remekül teljesítő országnak?  

Mielőtt valaki hívná a papot, hogy föladja az utolsó kenetet, azért azt el kell mondani, hogy ezek a számok a regisztrált betegekre vonatkoznak, és ebben a statisztikában nincsenek benne azok, akiket nem detektáltak. Vagy azért mert nem mentek orvoshoz, vagy azért, mert észre sem vették, hogy átment rajtuk a vírus. 

error: Nem! 🤬