Bulvár

Sírva tett bejelentést a 300 kg-os Rácz Géza!

Rácz Gézát keményen betámadták, ami miatt úgy döntött eltűnik a médiából! 

Rácz Géza sírva jelentette be:
Elhagyja a médiavilágot az ország legkövérebb tinédzsere
Halott édesapját gyalázták: “Kiássuk a földből, és anyád mellé ültetjük!”
Rácz Géza saját bevallása szerint sosem akart híres lenni, ugyanakkor nem titkolja, hogy jólesett neki a népszerűség. Az ismertségnek azonban az árnyoldalait is megtapasztalta, melyekből nem kér többet.
A Pándon élő Géza alatt tavaly nyáron 320 kilót mutatott a mérleg, de a Bors cikke nyomán a fiút felkarolta Schobert Norbi, aki azóta is biztosítja neki a szénhidrátszegény étrendet. A fogyás jól sikerül, így a már 18 éves férfi már csak 230 kiló.
Géza hosszú hónapok alatt egy tekintélyes rajongótáborra tette szert. Rendszeressé váltak az élő bejelentkezései, melyek hatására lányok tömkelege tett neki ajánlatot. Mások inkább csak bíztatták, ám sokan voltak, akik gúnyolódtak rajta, mi több, az elhunyt édesapját gyalázták.
– Azt mondták, hogy kiássák a földből és anyám mellé ültetik. Ezt nem viselhetem el! Nekem az anyukám mellett ő jelentette a legtöbbet az életben! – mondta a Hiteles Híreknek Géza, akit a legjobban az emberi gonoszság bánt.
– Megkérdőjelezik, hogy képes vagyok-e lefogyni. Az eredményeim engem igazolnak. Kitartok Norbi és a módszere mellett, és végigcsinálom! Az élő bejelentkezéseket viszont befejezem. Nem kérek többet az ismertségből – fakadt ki könnyek között a fiatalember.
Géza jelenleg munkát keres. Néhény hete veszélybe került a lakhatása, ám most összekapart annyi pénzt, hogy négy hónapra előre kifizethesse az albérletét.

forrás: hiteles hírek

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬