Bulvár

Kossuth-Díjat kapott az egyslágeres anusznyaló!

Most aztán rendesen kitömték a nemzet csótányát lovéval! 

Annak ellenére, hogy az X faktorban 10-15 millió forintja volt a gázsija évadonként, és emelett a legfoglalkoztatottabb előadó hosszú évtizedek óta, és egy nagy farmon él, állandóan telesírta a médiát milyen kicsi az Ő nyugdíja. Ezért az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Egyesülettől minden évben koldult még 600 ezer forintot, amit segélyként kapott. Persze erről soha senkinek nem beszélt. 

Most Kossuth-Díjat kapott ami a mindenkori átlagkereset éves díjának az ötszöröse. Ez nagyjából 4 millió. ebből könnyen ki lehet számolni, hogy valahol 20 millió körül tett most zsebre a kisnyugdíjas. Ez természetesen adó és illetékmentes. Ezek után majd kíváncsian figyeljük a Artisjus oldalán, hogy ezek után is felveszi-e a segélyt. 

Sokan kérdezték, hogy mit tett le az asztalra. Van egy slágere a 8 óra munka hát mondjuk azt 😂 De szinkronizálta Ford Fairlane-t is…a híres eszemfaszommegáll szöveg biztos megvan mindenkinek. egyébként meg sikerült neki a bűzt figyelmen kívül hagyni, és olyan közel hajolni egyes emberek ánuszához, hogy a nyelvecskéjével tudja azt stimulálni. Ez bőven elég is volt, hogy hazavigyen egy zsák pénzt. 

error: Nem! 🤬