Bulvár

Az orvos, akit még Orbán sem tudott megvenni!

Napi 80 ezerért sem vállalta a kínai vakcina beadását! Van még olyan orvos, akinek a meggyőződése erősebb, mint a pénzéhsége! 

Egy napra hétvégén és ünnepnapokon 80 ezer, fél napra 40 ezer jár az orvosoknak az oltások beadásáért. Ha ezt csinálja két hónapig minden hétvégén, akkor nagyjából 1,2 milliót kaszált volna.
De van egy orvos erdőkertesen, aki nem vállalja azoknak a vakcináknak a beadását, amit az EU-ban nem engedélyeztek. Az orvos azt mondja, hogy nem hajlandó emberkísérletekben részt venni, mert nem lehet tudni, hogy az oltásoknak milyen hosszútávú hatásuk van az emberi szervezetre. 

Sokan gyilkosnak kiáltják ki az orvost, mert ezzel egyesek szerint megöli a betegeket, hogy nem hajlandó beadni a védőoltást. Nyilván ezt a problémát nem itt fogjuk megoldani, hiszen egy mély morális kérdéskört is feszeget.
Volt már olyan gyógyszer a történelemben, amit engedélyeztek, aztán kiderült róla, hogy a hosszútávú mellékhatások sokkal károsabbak, mint az ahogy gondolták. 
Egyértelmű az is, hogy ezek a vakcinák villámgyorsan készültek el, és egy nagyon fontos fázist kihagytak a tesztelés folyamán, ami éveket vesz igénybe. Ez pedig nem más mint az állatkísérletek. Ezek azok a kísérletek, amik arra szolgálnak, hogy a szakemberek eldöntsék, hogy lehet-e kereskedelmi forgalomba helyezni az adott terméket, illetve megállapítsák jó eséllyel, hogy hosszútávon nincs-e valami komolyabb mellékhatás.
Most ez a fázis kimaradt, és az erdőkertesi orvos azt mondja, hogy Ő nem hajlandó emberkísérletekben részt venni. Nyilván ezzel utal a kimaradt állatkísérletekre az védőoltások tekintetében.  

Eközben kiderült, hogy az orvost az oltás beadásának megtagadása miatt 1 millió forintra büntették. Erre az orvos úgy reagált, hogy akkor csődbe viszi a vállalkozását, és befejezi a praktizálást. A büntetés ilyen gyors kiszabása azért is furcsa, mert Orbán Viktor azt mondta, hogy most nem a felelősségre vonás  ideje van, hanem a munkáé.
Csak itt az a kérdés, hogy majd kit, és miért kell felelősségre vonni. 
Lehet-e valakit azért megbüntetni, mert nem hajlandó olyan oltóanyaggal dolgozni, amit az EU-ban nem engedélyeztek. És ha utólag kiderül, hogy az oltóanyagnak van valamilyen hosszútávú mellékhatása, akkor azért ki vállalja a felelősséget? Csak azért kérdezzük, mert ez még korán sem dölt el, hiszen éppen azért nevezik hosszútávú mellékhatásnak, mert majd csak évek múltán fog rá fény derülni mi is történt az egyes betegekkel, akik megkapták pl a kínai vakcinát. 

Imádják a nők Zoli gazdát!

Az apró szemű, kifejezéstelen tekintetű gazda egy kicsit aszimmetrikus fizimiskával rendelkezik, de ez sem riasztotta el a nőket, hogy meghódítsák Zoltán kegyét 

error: Nem! 🤬