Bulvár

Gyurcsányhoz f@szost@knyos kézzel ment a vendége!

A fickó valami elképesztően gusztustalan! 🤮🤮🤮

Először könnyít magán a Gyurcsányhoz érkező Tóth Tamás. Mivel éppen Gyurcsányhoz készül becsengetni, nem lett volna egyszerűbb ha megkéri, hogy használhassa a mosdót. Fletó biztos megengedte volna. Így talán meg is tudta volna mosni a kezét, és nem összebrokizott kézzel fogtak volna kezet. 

Aztán ezek után még kifújta az orrát is, persze nem zsebkendőbe, hanem csak focista módjára, ahogy a pályán szokták. Az látszik a felvételen, hogy maradhatott még egy kis váladék a kezén is, hiszen lerázta róla. 🤮🤮🤮

És még maszk sem volt rajta bár itt a legkisebb veszélyt Gyurcsányra nézve nem az jelentette, hogy ráköhög a barátja 🤮😂
Ez a viselkedés, és higiéniai szabályok semmibevétele normál esetben is elfogadhatatlan, nemhogy egy világjárvány kellős közepén. 

Öltönyre, fodrászra meg szép órára van lové. Már csak egy csomag pzs-re kell gyűjteni bátya! 🤮😂

Azt azért meg kell jegyezni, hogy a jobb oldali TV most úgy akarta bemutatni ezt a kisfilmet, mintha konkrétan Gyurcsány lenne ezért a felelős, hogy a haverja ennyi undi. Sokan kidobnák most a taccsot, ha tudnák, hogy azok az emberek, akikkel nap, mint nap találkoznak, és kezet fognak, hol turkálnak a kezükkel néha! 🤮😂
Bár tartja a mondás, hogy madarat tolláról, embert barátjáról! 😂 Gyurcsány takarogggyyyyy!!! 😂
Szegény Cecília ha látta ezt a felvételt, mit mondhatott? 😂

Megosztás

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬