Bulvár

Az emberiség saját magát pusztítja el az oltással! Állítja a PhD mesterfokozattal rendelkező oltásszakértő!

Egy oltásfejlesztő figyelmeztet! Azonnal abba kell hagyni az oltást. Az emberiség sorsa múlik rajta
Oltáspártiak vagy oltásellenzők vagytok? Egy dologgal tisztában kell lenni. Az oltásellenesség nem arról szól, hogy valaki egyénileg elutasítja az oltást, mint egy durcás kisgyerek, akire rá akarják erőltetni a tökfőzeléket. Ez sokkal többről szól. Az emberiség sorsáról.
Geert Vanden Bossche oltásszakértőt és oltásfejlesztőt mindenki ismeri az iparban. Még Bill Gates alapítványánál is dolgozott. Nagyon ijesztő véleménnyel van a koronavírus oltással kapcsolatban. Szerinte az oltás az, ami az emberi fajt veszélyezteti. A vakcina az oltott emberekben mutáns vírustörzseket hozhatnak létre, melyek immunisak lesznek a védőoltással szemben. Ezután majd ezzel a mutáns vírussal fogjuk egymást fertőzni, ami az egész emberiséget veszélybe sodorja.
Geert Vanden Bossche (PhD) Oltásszakértő, és oltásfejlesztő “Ha a világ nem hagyja abba a tömegek oltását, akkor halálos járvány keletkezhet, melynek pusztító következményei lesznek és ezt maga az oltás idézi elő.” – állítja
Egy interjú során arról beszélt, hogy ezt az oltást nem szabadna járvány idején adni. Alapvetően nem véd a fertőzéstől, csak nem látunk a dolog mögé. Ez csak arról szól, hogy az embernek ne kelljen kórházba kerülnie. Közben elsiklunk afelett, hogy a vírus képes elmenekülni az immunrendszer elől és ez az eddig látottaknál is veszélyesebb. A koronavírus akár 10 óra alatt is mutálódni tud. Az immunválasz miatt megerősödik. Ez olyan, mint amikor antibiotikum hatására egy sokkal ellenállóbb kórokozó jön létre. A testünk elkezdi ezeket a megerősödött, mutáns vírusokat termelni, melyek sokkal veszélyesebbek, mint az eredeti vírus volt.
Nem az antitestek miatt leszünk túl a víruson, vagy vészeljük át tünetmentesen, hiszen azok csak később alakulnak ki. Egy egészséges emberi test fel tudja venni a harcot a COVID-dal szemben is az immunrendszer részét képező természetes ölősejtekkel.
Szerinte: “Úgy megyünk háborúba, hogy nem ismerjük az ellenséget, és azt sem, hogy miként működik a fegyverünk.”
A saját antitestjeink nagyon széles skálán képesek megvédeni minket a legtöbb vírusváltozattól. A vakcina belezavar a rendszerbe és másfajta antitestek képződnek. Ezek olyan specifikus antitestek, melyek a vírus egy adott változata ellen képesek reagálni. Egy mutálódottra nem.
A vakcina által indukált antitestek felülkerekednek a saját, természetes antitestjeinken és nem hagyják őket érvényesülni. Védtelen lesz a szervezetünk a variánsokkal szemben.
Az oltásokat tesztelték görényeken is, melyek rendkívül súlyos reakciókat mutattak a koronavírus fertőzésnek. Az a baj, hogy az oltás pont, hogy fertőzőbbé és halálosabbá alakítja a vírust. A vége az lehet, hogy képtelenek leszünk megállítani.
Egy oltott személy tünet nélküli hordozóvá alakul, aki ontja magából a vírust. Elveszted miatta a saját, veled született immunrendszert.
Nem szabadna járvány közben használni, mert megfizetjük az árát. A természetes járványoknál nem találkozunk egyre erősebb variációkkal. Mi magunk mutáljuk a vírust az oltással.
“Én most mindent egy lapra teszek fel, mert végeztem a feladatommal. Ez részemről erkölcsi kötelesség!” – mondja Geert Vanden Bossche

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬