Bulvár

66 éves alkoholista nőverő az oltási lista élén van! 🤬

Fontosabb egy alkoholista családverő, pedo beteg állat, mint bárki más, aki 65 éven alul van?

Mivel alanyi jogon elsőbbséget élveznek az oltási sorrendben azok akik 65 éven felül vannak, ezért simán elképzelhető, hogy az állam fontosabbnak tartja egy többszörösen elítélt bűnöző életét, mint mondjuk egy 48 éves mérnökét pl. 

Jól van ez így, hogy egy börtöntöltelék családverő életének a megvédése csak azért fontosabb, mert idősebb, mint egy másik ember, aki példás életet él? És ha adott esetben ez a beteg állat, aki gyerekekkel fajtalankodott, és/vagy erőszakos bűncselekményeket követett el, Ő  fontosabb mint bárki más, aki nem töltötte be a 65. életévét. 
Hát persze, hogy mérlegelés nélkül legyenek Ők a lista élén, hiszen idős kiszolgáltatott ember. Nehogymá’ megmentsünk helyette egy fiatalabbat. 

Főleg ha ez a 65 éven felül ember, aki ki tudja milyen mocskos életet élt még krónikus beteg is, akkor aztán pláne elsőbbséget kell élveznie, mindenki mással szemben. 
Hogy miért krónikus beteg az nem számít. Hogy azért májbeteg, mert 50 éven keresztül ivott, mint az állat nem számít. Hogy azért tüdőrákos, mert elszívott az élete folyamán 10 kamionnyi cigarettát az kit érdekel. A lényeg, hogy meg kell menteni, mert 65 éven felül van. Azért van krónikusan elhízva, mert egy hedonista ökör volt világ életében, és számolatlanul nyomta magába a kalóriák tízezreit az nem számít. Egy a fontos, hogy 65 éven felül van, és számunkra Ő a sokkal fontosabb mint bárki más. 
Összefoglalva, tehát kijelenthető, hogy az állam nem mérlegel. Ha 65 évnél valaki idősebb, akkor teljesen mindegy ki az. Az élete védelmében tett intézkedésekben elsőbbséget élvez mindenkivel szemben. Nem számít, hogy egy nőverő, többszörösen elítélt bűnöző, aki a társadalmi szempontból egy forintot nem ér. A lényeg, hogy az államnak most Ő a legfontosabb, hiszen Ő valakinek a nagypapája ám……hát megszakad a szív…nehogy elveszítsünk egyetlen hedonista alkoholista dagadékot sem….

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬