Bulvár

Hogy ellenőrzik a vakcinát, hogy mi van benne?

Minden egyes ampullát megvizsgálnak mielőtt beadják, vagy elhisszük, hogy az van benne amit mondanak? 🤔

Amikor az állam kitalálta, hogy lehet orosz, és kínai vakcinával is oltani, akkor kaptak „egy-egy” adagot bevizsgálásra. Majd laboratóriumi körülmények között megállapították, hogy az van benne, amit a ruszkik meg a kínaiak állítanak. Oké…., de mi van a többivel? 🤔

Mindenki ismeri azt a vendéglátós trükköt, hogy a kocsmáros a vendégnek a végén már felvizezett löttyöt ad, hiszen a merev részegnek már mindegy úgysem fogja érezni a különbséget. 

Mivel most már százezer számra özönlik be a vakcina hozzánk, hogyan ellenőrzik le az összeset, amit az emberekbe fecskendeznek, hogy valójában mi is van benne? Vagy minden szállítmányból vesznek egy mintát és megnézik, hogy frankó-e? És ha a többiben valami más is van, nem csak az amit állítanak, az ki fog derülni valamikor? Vagy az orosz és kínai testvéreinkben vakon megbízunk?
Hiszen a kínaikaról köztudott, hogy soha semmit nem hamisítanak, és nagyon becsületes nép. Amit mondanak, az bizonyára úgy is van. Hát persze, hogy 10 millió magyar emberen kell ezt a lepróbálni, hogy amit állítanak azt mi elhisszük. 🤬

Persze ha valaki kételkedik, hogy Putyin bácsi becsületes brigádja nem fog senkit becsapni, akkor nem kapsz majd vakcina igazolvány, és úgy fognak kezelni mint egy leprást, aki nem mehet közösségbe, és potenciális gyilkosként fognak rád tekinteni. Az meg sem fordul a fejében senkinek, hogy egész egyszerűen nem bízik valaki azokban az emberekben, akik hatalmas profitért oltóanyagot gyártanak mindenkinek is.
Ugyanakkor van abban valami elképesztően morbid, hogy azoktól a kínaiaktól fogadjon el valaki segítséget, akik az egész baj okozói. 

error: Nem! 🤬