Bulvár

Az összes hájas disznó bedurcizott Norbira 🍕🍟🍔

Európa legelhízottabb népe a magyar, és a világon a negyedik helyen áll kövérségben! 🍕🍟🍔 Ezért nem olyan nehéz komoly számú ellenséget találni, ha megjegyzést tesz rájuk valaki. 

Norbi komolyan beszólt a 100 kg fölötti embereknek? Igazából nem, vagyis részben, de sikerült megint egy szövegkörnyezetből kiemelt mondatot így kommunikálni. Norbi ugyanis azt mondta a riportban, hogy van egy mondás miszerint az igazi férfi 100 kg-tól kezdődik. Majd erre azt mondta, hogy a vágódisznó kezdődik 100 kg-tól. Ha úgy tetszik ez egy kétélű beszólás volt, mert ugyan bántó a 100kg fölötti emberekre nézve, ahogy az is bántó egy 80 kg-os embernek, hogy Ő bizony nem férfi. Érdekes módon emiatt senki sem lázong, pedig ha úgy tetszik ez is egy erősen diszkriminatív kijelentés. Hiszen miért ne lehetne “igazi” férfi egy 70-75 kg-os ember? Ezt az ominózus mondást, hogy 100 kg alatt nincs igazi férfi már bizonyára mindenki hallotta itt-ott.
Általában puhos, sörhasú emberek egymás kövérségéből adódó frusztrációjukat erősítik ezzel a szöveggel egymásban. Ezt általában  vendéglátóipari egységben nagy egyetértésben szokták felhozni témaként, hiszen rendszerint a zsírtól nem látnak ki magukból, és ha már így elhíztak, akkor legyen már egy kerete is ennek a dolognak ezért létrehoztak egy súlyhatárt, miszerint aki nincs egy mázsa az nem is férfi. Mondani sem kell, hogy nyilván ez a mondás, minden olyan férfira nézve sértő, akik nem érik el a 100 kg-ot. 

De a kövér emberek más jelzőket is aggatnak magukra ha hájas testüket kell valahogy igazolni maguknak, vagy másoknak. Sokszor mondják a kövér férfiak azt is, hogy a “nagy kavics alatt lakik a nagy béka”, amivel arra utalnak, hogy a nagy belük alatt komoly szerszámmal rendelkeznek. De ez közel sincs így, hiszen a kövér embereknek a zsírszövetük jelentős részét elfedi a szerszámuknak, ezért vizuálisan sokkal kisebbnek látszik, mint egy vékonyabb embernek. Ugyanakkor a nagy bélszerkezet miatt annak is örülnek jó esetben, ha tükörből látják a “kopasz főhadnagyot”  

De nem csak a kövér férfiak, hanem a kövér nők is sokszor leszólják a vékonyabb társaikat, és azon sem háborodik fel senki. Pl ha egy vékonyabb ismert nő kitesz egy képet magáról, akkor mindig akad egy-két kövérebb ember kommentje, miszerint csak a kutyák játszanak csontokkal. Ezzel nem csak a vékony hölgyet bántják meg kőkeményen, hanem adott esetben a párját is egy kutyának minősítik.
Ugye nem kell mondani, hogy a kövérek legalább annyira ellenségesek a vékonyabb társaikkal szemben, mint a vékonyabban a kövérekkel szemben.
De mivel a társadalom nagy része dagadt emberekből áll, ezért viszonylag nagy túlerővel néz szembe az, aki normál testalkattal megpróbálja felvenni ellenük a harcot, hiszen Európa legzsírosabb népével szemben senkinek nincs könnyű dolga. Ahogy most Norbi bicskája is beléjük tört már sokadjára.  

Jelen pillanatban az történik, hogy posztok születnek meg, és a 100 kg fölötti embereket úgy ábrázolják mint Dwayne Johnson-t. 😂 De azért lássuk, be hogy Magyarországon egy 100 kg fölötti ember általában nem egy Dwayne Johnson, és valójában tényleg sokkal közelebb állnak egy vágódisznóhoz, mint egy Adoniszhoz. 😂. Sokan azzal is védekeztek, akik 100 kg fölött voltak, hogy ha adnának egy pofont Norbinak, akkor tudná meg csak igazán milyen ostobaságot is beszél valójában, hiszen 100 kg fölött mindenkinek nagyon komoly ütőereje van ám 😂
Nos az igazság az, hogy egy 120 kg-os ember, aki a zabálástól lett akkora amekkora, és nem az edzéstől, annak sem ütőereje nincs, sem dinamikája, és legfőképpen tüdeje ami elengedhetetlen fontosságú egy ütés kivitelezéséhez. ettől függetlenül az is egy magyar tendencia, hogy minél hájasabbra zabálta fel magát valaki, annál inkább érzi magában a bomba jó boxolót. 🥊🥊 😂

Az megint egy más kérdés, hogy Norbi mennyire hiteles, hogy bárkiről véleményt alkosson. Hiszen ahhoz képest, hogy Ő ebben az országban a legismertebb fitnesz guru, viszonylag ramaty állapotban van. Persze vannak genetikai adottságai amin nem tud változtatni, de ettől függetlenül sokkal jobban hasonlít egy kis aránytalan gnómra a csapott vállaival, mint egy olyan emberre, aki az egész életét végig edzette. Ahogy van egy testkép zavaros felesége is, aki sokkal inkább egy travi benyomását kelti, mint egy egészséges sportos nőjét, ahogy a lánya is valószínűleg anorexiás. Szóval a kövér embereknek viszonylag nehéz lehet egy ilyen kamu fitnesz pápa véleményére adni, főleg úgy hogy belőlük él. Legalábbis a komoly  vásárlói tábor nagy részét azt a dagadt emberek teszik ki. Ezért a koncepció is viszonylag furcsa, hogy folyamatosan azokat rugdossa, akik nagy része az update boltokban vásárol.  

Norbi furcsa módját választja a marketingnek, hiszen semmi mást nem csinál, csak néha-néha oda szúr, ahol a kövér embereknek a legjobban fáj.
Az érdekesség, hogy vannak saját tanítványai is, pl a 300 kg-os Géza, aki szintén vágósúlyban van. Vajon ilyenkor egy találkozó alkalmával mit mondhat Norbi azoknak az embereknek, akikkel nap mint nap kapcsolatban van, és bőven 100 kg fölött “vágódisznó” súlyban vannak?
Norbinál egyébként hamar véget ért a gyász időszak. Éppen ,hogy eltemette imádott anyósát, ahogy Ő fogalmazott máris sikerült felbolygatni az internet népét, és sikerült magára haragítani az összes hájpacnit, akiknek az önérzetüknél csak a testük nagyobb 😂🍔🍟🍕

100 Kg fölött kezdődik a vágódísznó?

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬