Bulvár

Késes kattant nő élő videója!

Valami nagyon nagy baj van a “toronyban” 

Miután megkéselt egy nőt, annak a telefonját elvette, és élő videót közvetítette a üldözéséről. 

A nőt egy rendőr üldözi, de sikerül bekérezkednie egy idegen lakásba, ahol a tulaj csak néz mint a moziban, hiszen az élete az egyik pillanatról a másikra felfordult. Nemrég még tojásrántottát készített magának reggelire, egy pillanattal később meg már szinte egy túszhelyzetben van.
A rendőr megpróbálja meggyőzni, hogy hagyja el a lakását, mert a nő bántani fogja. Az jól látszik, hogy a férfit annyira hirtelen érte ez az egész jelenet, hogy el sem hiszi az egészet. 

Nem kétséges, hogy a nő komolyan meg van kattanva. Beszédje zavart, és összefüggéstelen. Viszont van egy elmélete a rendőröket illetően. Mégpedig az, hogy le vannak fizetve az Soros, és az Orbán Viktor által. Még az sem nagyon zavarja, hogy jellemzően Soros György, és Orbán Viktor ellenségei egymásnak. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬