Bulvár

Kiderült mi van Mészáros Lőrinc szem alatti táskáiban!

Hát mi más lenne mint ödéma pénz! Még a szeme alatt is ki van tömve pénzzel, ahogy a bőre alatt is van. Ezért ilyen szép nagy férfiember! 😂

Most az a kérdés, hogy legyünk-e álszentek vagy sem? Lehetne arról hosszasan vitatkozni, hogy ez az Andika milyen egy aranyásó és, hogy lehet egy ilyen ronda disznóhoz hozzámenni feleségül, de lássuk be, hogy ez a világon mindenhol így működik. Nyilván vannak kivételek, de azért elég nehéz olyan dollár milliárdost találni, aki mellett ne egy dekoratív, hölgy lenne. Lőlő és Andi között is van egy komoly kontraszt  a kinézet tekintetében ezt mindenki látja. De, ahogy a mondás is mondja, mindenkinek meg van az ára. Mindenkinek!!!! 

Ezen a képen a volt feleség, és leendő van egymás mellett. Jól látszik, hogy a bal oldali az a klasszikus gázszerelőné 😂 Tokás, puhos, szült….otthon várja a gázszerelő férjét a káposztás tésztával. Egyértlemű, hogy a bal oldali nőt, azt még akkor halászta ki magának, amikor még nem volt mit a teje aprítani. A jobb oldali, meg nyilván rárepült a lovéra, mint gyöngytyúk  a takonyra. 

Azon is sokaig lehetne vitázni, hogy egy ilyen emberhez mint a lőlő, hogyan lehet őszintén odabújni esténként. Nyilván kell hozzá gyomor. Hiszen ha feltételezzük azt, hogy nagyon kedves, és még okosabb is mint Zuckerberg, akkor is egy ocsmány testtel rendelkező bűn ronda férfi. De van valami ami segít ezen túllendülni. Egy kis szippantás, pár üveg pezsgő, jó képzelő erő, és valahogy kibírja Andrea, amíg az oroszlánfóka izzadva beleengedi a magvait 🤮😂 Aztán lehet menni shoppingolni Dubajba, lehet venni táskát, cipőt, autót, gyémántokat, milliókért. Az nyilván rontja az összképet, hogy közben egy csimpánz intelligenciával rendelkező gázszerelőtől függ minden, hogy mikor nyitja-illetve zárja a pénzcsapokat. 

Sok nyitott kérdés van, hogy vajon milyen közös témája lehet egy diplomás orvosnak, és egy suttyónak, akit arra használ a hatalom, hogy a pénzüket tisztára mossák vele.
És akár hiszik akár nem előbb-utóbb a materiális dolgokat is meg lehet unni. Biztos vannak itt páran, akik ma már megtehetnek anyagilag jó pár dolgot, amit régen nem. És azt gondolták, hogy ha majd egyszer megvehetik magukna ezt vagy azt, akkor attól majd milyen boldog lesz. Sajnos vagy nem sajnos, ez csak ideig-óráig működik. Ugyanis az anyagi tárgyak felhalmozása, csak egy időszakosan okoz örömet. Egy idő után már szinte semmilyen érzelmet nem tud kiváltani még a legdrágább autó sem. Hiába veszi meg a gazdag a 100. autóját is. Hiába mutatja meg az instagramon, hogy milyen szép az autója, amit 50 millió forintért vett. Igazából örömet már nem fog okozni neki. Persze mosolyog mellette a képen, de ennek a valódi boldogság érzethez már nem sok köze van.
Andika bizonyára még az első fázisban van, amikor még el lehet kápráztatni egy 10 millás órával, és egy 10-20 ezer eurós bevásárló túrával, de az ember úgy van megalkotva, hogy nagyon könnyen tud alkalmazkodni az új helyzetekhez, ugyanakkor a jót nagyon könnyen meg tudja szokni, és az érzelmi ingerküszöbe exponenciálisan emelkedik. Azaz egyre nagyobb, és nagyobb dolgok megvásárlásával érhető el ugyanaz az örömérzet. De ez is véges, és amikor már nincs tovább, mert mindene megvan, akkor jönne az, hogy már a partnert is nézni kéne, nemcsak azt amit ajándékba kap tőle. És itt van valahol a kutya elásva, mert nagyon nehéz azt elképzelni, hogy Lőlő intellektusban, vagy érzelmekben tudna olyat adni, amivel magához láncolhatná újdonsült feleségét.

De ettől függetlenül, hagyjuk meg az esélyét annak, hogy Ők ketten valóban beleszerettek egymásba  Végül is Lőlő nem csak gazdag, hanem állítólag okos is…na jó meg azért egy kicsit szép is. 😂
Ugyanakkor meg van arra is az esély, hogy komoly szerződést kötöttek egymással, ami a vagyonra vonatkozik, és Andi egy fillérre nem számíthat Lőlőtől😂 Na viszont, akkor vagy nagyon nagy madár, vagy valami egészen elképesztő ízlése van.
Az is lehet, hogy Andika kiterjeszti a cégét, és pár éven belül komoly hálózattal fog rendelkezni, és ez az egész esküvő nem más, mint a pénzmosási művelet újabb lépése, amivel még átláthatatlanabbá teszik az egész oligarchát, és így könnyebb lesz visszaosztani a pénzt Lőrinc gazdájának. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬