Bulvár

Van az a pénz amiért nem kockázza ki a gyereke fejét Tóth Gabi

Amikor kirobbant a Kaleta ügy, akkor Tóth “mindennapcímlaponleszek” Gabi elsőként, és talán egyetlenként jelentette be, hogy a gyerekét védelme érdekében soha, de SOHA nem fogja a médiában szerepeltetni. 

Tóth Akkoriban azzal magyarázta a gyerekének a visszavonultatását, hogy túl sok a beteg ember az interneten, és nem akarja, hogy a gyereke sérüljön. Ugyanakkor nem szeretné a darkwebnek sem alapanyagot szolgáltatni.
Többször kijelentette, hogy a gyerekét soha nem használta fel a médiában arra, hogy pénzt keressen vele.
Az igazság ezzel szemben az, hogy a gyerekét konkrétan  tárgyiasította amikor nagyon sokáig reklámozott vele pl egy neves pelenkagyártót.

Úgy látszik a nagy elhatározás mára teljesen kikopott, és a 3 milliós gázsi a garázskoncertért kevés volt, és a legolcsóbb pénzszerzési eszközhöz, a gyerekhez kellett ismét nyúlni. Most már nem számít a gyereke védelme. Most már nem számít, hogy nincs döntési joga, hogy akar-e újságban szerepleni vagy sem. Most már nem számít a Kaleta ügy. Ha eleget fizetnek érte, hogy mutogassa a gyereket, akkor félre tudja tenni az erkölcsi aggályait. 

Tóth Gabi 2020.07-09.
A gyerekéről:
“Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük.
Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette.
Miért?
Azért, mert gyermekünk a legfontosabb.
Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi és azt hisszük, sokminden nem számít még ebben a korban… Rájöttünk, minden számít”

Ha már jogok, akkor volt-e döntési joga a gyerekének ebben az esetben, hogy akar-e szerepelni? Vagy a gyermek jogai akkor már nem fontosak a fizetnek érte? 

Imádják a nők Zoli gazdát!

Az apró szemű, kifejezéstelen tekintetű gazda egy kicsit aszimmetrikus fizimiskával rendelkezik, de ez sem riasztotta el a nőket, hogy meghódítsák Zoltán kegyét 

error: Nem! 🤬