Bulvár

Van az a pénz amiért nem kockázza ki a gyereke fejét Tóth Gabi

Amikor kirobbant a Kaleta ügy, akkor Tóth “mindennapcímlaponleszek” Gabi elsőként, és talán egyetlenként jelentette be, hogy a gyerekét védelme érdekében soha, de SOHA nem fogja a médiában szerepeltetni. 

Tóth Akkoriban azzal magyarázta a gyerekének a visszavonultatását, hogy túl sok a beteg ember az interneten, és nem akarja, hogy a gyereke sérüljön. Ugyanakkor nem szeretné a darkwebnek sem alapanyagot szolgáltatni.
Többször kijelentette, hogy a gyerekét soha nem használta fel a médiában arra, hogy pénzt keressen vele.
Az igazság ezzel szemben az, hogy a gyerekét konkrétan  tárgyiasította amikor nagyon sokáig reklámozott vele pl egy neves pelenkagyártót.

Úgy látszik a nagy elhatározás mára teljesen kikopott, és a 3 milliós gázsi a garázskoncertért kevés volt, és a legolcsóbb pénzszerzési eszközhöz, a gyerekhez kellett ismét nyúlni. Most már nem számít a gyereke védelme. Most már nem számít, hogy nincs döntési joga, hogy akar-e újságban szerepleni vagy sem. Most már nem számít a Kaleta ügy. Ha eleget fizetnek érte, hogy mutogassa a gyereket, akkor félre tudja tenni az erkölcsi aggályait. 

Tóth Gabi 2020.07-09.
A gyerekéről:
“Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük.
Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette.
Miért?
Azért, mert gyermekünk a legfontosabb.
Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi és azt hisszük, sokminden nem számít még ebben a korban… Rájöttünk, minden számít”

Ha már jogok, akkor volt-e döntési joga a gyerekének ebben az esetben, hogy akar-e szerepelni? Vagy a gyermek jogai akkor már nem fontosak a fizetnek érte? 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬