Bulvár

COVID 19 India Vs. Magyarország! 😮

Az megvan, hogy India sokkal jobban áll, mint Magyarország? 😂

Van egy rakás nyilvános statisztika, ami csodálatosan megmutatja, hogy Magyarországnál senki nem teljesít rosszabbul az egész világon. 

Minden táblázat elején van Magyarország, abban a számításban, amikor azt nézik, hogy 100 ezer emberből mennyi halálozik el. Jól látszik, hogy ez a szám nálunk a legmagasabb a világon. 278 ember hal meg 100 ezerből!  Ha valaki nem hisz ennek a táblázatnak, nyugodtan kereshet egy másikat, abban is ugyanezek az adatok lesznek.

És akkor most nézzük meg Indiát, ahol már annyira brutális a helyzet, hogy máglyán égetik el a betegeket. 

Tessék kapaszkodni! Nem 278 halott van 100 ezer főre, mint nálunk…de még csak nem is 100….sőt 50 se…..hanem 15! IGEN! 100 ezer főre “összesen” 15 halott jut! a táblázat friss adatokat mutat! 

És itt kezdődik a magyar propaganda média agymosása!

Arra használják az Indiából származó felvételeket, hogy megrémítsenek mindenkit, hogy az indiai mutáns tizedeli az embereket. Mit csinálj, hogy Te ne kapd el a veszedelmes indiai mutánst, ami 15 halottat produkál 100 ezer főre. Oltsd be magad a kínai vakcinával meg az orosszal, stb és akkor mi majd jól megvédünk téged, és  nem jársz úgy mint az indiaiak.

Az a kis részlet már senkit sem érdekel, hogy itt még mindig 200 körüli a napi elhunytak száma. Az a lényeg, hogy a teraszok nyitnak, és ahogy a nagy vezír is mondta szabad a sör.

Arról persze senki nem szól egy szót sem, hogy az indiai vírus veszedelmességét tekintve semmivel sem rosszabb, mint ami nálunk van, az úgynevezett brit mutáns. Csak az mutatják, hogy már az indiai egészségügy összeomlott, és nem tudják hova temetni az embereket.

De India hatalmas, 1,36 milliárd emberrel. Természetes, hogy ott egy kisebb baj is sokkal nagyobbnak látszik arányaiban, mint ami valójában. Elég csak azt az egy számot figyelembe venni, hogy durván kétszer annyian fertőzöttek ott meg, mint Magyarország teljes lakossága. India ha másra nem is, arra most mindenképpen jó a magyar propaganda médiának, hogy ijesztgessenek vele, hogy ha nem oltod be magad a kínai csodával, akkor könnyen úgy jársz, mint az indiaiak.

Egyébként a propaganda média már haknizott az olaszokkal is, és a portugálokkal is, és mindig elő tud venni egy országot, ahol látványosan harcolnak a vírussal. Azt már senki nem teszi hozzá, hogy ezek az országok nagyságrendekkel jobban védekeznek, mint Magyarország.

Van mindenféle mutáns, de ha nálunk ennyire rossz a helyzet, akkor az nem lehet, hogy nem is brazil, meg brit, vagy india mutáns van, hanem sokkal inkább magyar? Könnyebben is lehetne magyarázni ezt a siralmas statisztikát, hogy a világon nálunk halnak meg a legtöbben ebben a vírusban arányaiban.  A világon nincs még egy ilyen ország, ami a legrosszabbul védekezik, és nyitási bulikat tart, és szabad a sör felkiáltással az egész kormány iszik mint az állat. Egy normális országban már rég lemondott volna az egészségügyi minisztertől elkezdve mindenki, akinek köze van ehhez a védekezésnek mondott valamihez. 

error: Nem! 🤬