Bulvár

Orbán tegnapi alamizsnaként osztogatta a pfizer-t, hogy meccsre tudjon ma menni!

Orbán mindent megtehet, amit csak akar!

Valamelyik nap még azzal hakniztak, hogy megjött 600 ezer kínai vakcina. Persze ez a kutyának nem kell már. És mivel csak 4 millió beoltott után lehet meccsre menni, nem volt mit tenni, elő kellett venni a élet elixírt a pfizer vakcinát, mert a nagy vezír meccsre akar menni. És láss csodát az emberek egymást taposva álltak be a kígyózó  sorokba, hogy beoltassák magukat.  

Valami egészen elképesztő, hogy ha arról van szó, hogy a vezír egy kicsit elmehessen szórakozni, akkor képesek az emberekből komplett idiótát csinálni.
Számítások kimutatták, hogy ha az oltási kedv hasonlóan alakult volna, mint az elmúlt hetekben, akkor nagyjából 40-45 ezer beoltott hiányzott volna a 4 millióhoz. Ezért nem volt mit tenni, bevetették a szuper fegyvert a pfizert. Valami egészen welképesztő, hogy mennyire kezd hasonlítani ez az ország Észak-Koreához. Ha a vezér akar valamit, minden úgy történik, ahogy Ő szeretné. Ha kell százezrek aszalódnak a napon, és órákat állnak sorba. Persze szerencsétlenek azt hitték, hogy azért mert meg akar védeni őket a kormány. Közben csak a vezér meccsre akart menni. 

110 ezer embert azért oltottak be gyorsan, hogy a vezír meccsre tudjon menni.
Másnap Döbrögi meg is jelent a meccsen!
error: Nem! 🤬