Bulvár

0-3 -as cumi után emelték pidesztálra a csulacsatárt, és társait!

Szép volt fiúk! Csak így tovább 0-3 az nem annyira rossz! 😂🇭🇺🇭🇺

Nem lehetett nem észrevenni, hogy amikor a magyar csatárt közelről mutatták, konkrétan minden egyes alkalommal turházott egyet. 

Azt nem tudni milyen edzettségi állapotban van ez a játékos, de 10 perc után gyöngyözött a homloka, és vattás állagú csulát eregetett mindenfelé amerre csak járt. Locsolni nem kell a pályát, ha ilyen ki szorgos játékosok vannak. Bár ezen kívül, hogy a gyepet nedvesen tartotta sok haszna nem volt neki.

Az is látható volt, a meccs másnapján, hogy egymásnak feszültek a drukkerek, és a kritizálók a közösségi felületeken. Bizonyára nehéz igazságot tenni, de lássuk be, hogy néha igaza van azoknak, akiknek kezd az egészből elegük lenni. Konkrétan 40 éve azt mondják, hogy majd tanulunk a vereségekből, és majd jobb lesz. De nem lesz jobb….Ehhez még sokakat frusztrál az is, hogy csillagászati pénzeket visznek haza a játékosok, és az adóforintokból sok-sok milliárdért újabb- és újabb stadionok épülnek. És cserébe mit kapnak akik otthon nézik a meccset? Hát ezt, hogy elvernek minket. És az mindegy, hogy 10 perc alatt kapunk hármat, vagy fél óránként egyet. A végeredmény ugyanaz. 

Azt azonban senki nem vitatja el, hogy van egy közösség kovácsoló ereje az ilyen rendezvényeknek. Folyik a sör hektó számra, és lehet ordítani, és szidni a bírót, minden következmény nélkül. Tény, és való, hogy van egy szűk réteg, aki jól érzi magát, és kitombolja magát egy ilyen mérkőzés alatt, miközben mámorosan énekli a himnuszt.  

Az is jól látszik, hogy az egész esemény egyfajta patriotizmussá fajult, és a nézők a helyszínen arra licitálnak egymás között, hogy ki a magyarabb. Ki van jobban kifestve, kinél van több zászló, címer stb…..Folyamatosan mindenki a szívére teszi a kezét miközben könnyes szemmel énekel. Olyannyira, hogy még az olasz szövetségi kapitány is megtanulta himnuszt, és énekelte a magyarokkal együtt. Fogalma sem lehet arról, mit is jelenthetnek azok a sorok gyökereiben, de valószínűleg szóltak neki, hogy tanulja meg, mert ez csak másodsorban sport esemény. Ez ebben az országban másról szól.

Azt nem tudni mikor fognak a szurkolók búcsút venni ettől a sporttól. Azt is csak sejteni lehet, hogy a franciák a másik szarvát is le fogják törni a magyar válogatottnak. De amíg folyik a sör, és lehet ordítani, és himnuszt énekelni, és fennhangon hangoztatni az identitást, addig amíg meccs lesz, szurkolók is lesznek. 

error: Nem! 🤬