Bulvár

Imádják a nők Zoli gazdát!

Az apró szemű, kifejezéstelen tekintetű gazda egy kicsit aszimmetrikus fizimiskával rendelkezik, de ez sem riasztotta el a nőket, hogy meghódítsák Zoltán kegyét 
De kit érdekel, hogy a nózi egy kicsit csálé….akár még sármos is lehet, és ha nagy a fantáziája valakinek akár még azt is beleláthatja eme csodálatos szaglószervbe hogy szexepil 😍😭
Az első kérő, aki kifejezetten konzervatív lány benyomását keltette egy darabig nem tudta eldönteni, mi az az izé Zoli gazda arcán, de aztán rájött, hogy az ott egy orr. 🙄 .

Van abban valami kifejezetten bizarr, hogy a gyengébbik nem képes a női mivoltát sutba dobni, és szerepet cserélni, és egymást túllicitálva udvarolni egy férfinak. körül rajongják Zoltánt, és versengenek érte….illetve a vagyonáért.

A következő lány, aki bejelentkezett Nózi gazdáért, az Havaska volt….Igen, ez a neve, hogy Havaska. Ilyen aranyos név…hogy a lány mennyire aranyos kinézetre azt mindenki eldönti, de senki nem lepődne meg azon ha reggel Zoli gazda Őt is megetetné egy lucernával 😂 Vagy mit ehet ezekkel a “darálókkal”…Talán Zoli gazda lesz olyan rendes, és kölcsön adja a fogszabályzóját.
Nehéz most megszólalni 😂
error: Nem! 🤬