Bulvár

A világ legunalmasabb sportágáért rajong az egész ország! 😂

Kevesebb élvezhetetlenebb sport van nézői szempontból, mint a kard, vagy tőrvívás! 
Magyarországon talán egy tucatnyi néző lehet, aki érti mi is történik valójában a páston. Most mégis egy emberként mindenki posztolja az olimpiai győzelmet. Persze nincs ezzel semmi gond, de a sportág szeretetéhez ennek semmi köze. Boldog boldogtalan posztol most, akinek a tusról maximum egy fürdőszoba jut eszébe 😂
Egy átlagos néző számára, érdektelen, értelmezhetetlen, és unalmas egy ilyen mérkőzés. Mert mi is történik valójában? 
Két ember rugózik egymással szemben egy-egy fém pálcikával a kezében, majd adott jelzésre egymásnak rontanak, és a másodperc töredéke alatt mind a kettő elkezd ordítani.
Ekkor a néző aki otthon most bontja fel a harmadik borsodi bivalyt talán együtt ordít a magyar versenyzővel. Hogy miért azt maga sem tudja, de hátha történt valami. 😂
De mi történik ilyenkor? Hát ez az amit senki sem tud 😂
Sem a versenyzők, de még a bírák sem. Ekkor 1000 fps képkocka sebességgel felvett felvételt elkezdik elemezni, majd valami furcsa jelbeszéddel a bíró elmondja kié a pont. Ebből a nézők semmit nem értenek. A nézőnek egyetlen biztos pontja az a kijelző, amin mutatják az aktuális állást. Ha ott több van mint az ellenfélnek akkor nagyon kell örülni, ha kevesebb akkor meg szomorkodni. Mindezt úgy, hogy mérkőzés érdemi részéből nem ért senki semmit, és nem is lát, mert olyan gyorsan történik minden. 
Abba már ne is menjünk bele, hogy a különböző támadási, védekezési stratégiák, hogyan alakulnak, és mit miért csinál a versenyző. Ami egy átlagos nézőnek átjön az két egymásnak rohanó ordító ember, akiknek világít a fejükön a sisak. És, hogy még értelmezhetetlenebb legyen az egész, általában mind a két versenyzőnek egyfolytában világít a fején a lámpa, miközben mindenki kiabál. 
Szilágyi Áron egy remek sportoló, de nem gondolnánk, hogy rajta, és az edzőjén kívül bárki is tudta, hogy mit történik a verseny alatt.
Az egyszeri nézőnek meg szolt a kommentátor, hogy lehet örülni, mert nyertünk. Hogy miért az senki nem tudja 😂
Kevés élvezhetetlenebb sportág van, mint a vívás. TV képernyő előtt szinte láthatatlan cselekmények szövevénye, amiből valahogy kialakul egy nyertes, és egy vesztes. A büdös életben nem nézi egyébként senki a TV-ben abban biztosan vagyunk, de ez most egy olimpia, és bajnokot avattunk. Hajrá! 
error: Nem! 🤬