Bulvár

Mi van veled Katinka? Tusupnál maradt a cucc???

Amikor Shane Tusup volt az edzője, látványosan megizmosodott, és napról napra döntötte meg a világcsúcsokat. Mi történt?
Amikor Katinka összeállt Shane Tusup-al még a szakértők is egyet értettek abban, hogy valami abnormális fejlődés történik Katinkával. Mint testileg, mint pedig időeredményben, nem lehet ekkorát fejlődni “tisztán” Hogy mivel etette Tusup azt a mai napig nem lehet tudni. 
Egy biztos! Katinka soha nem bukott le doppinggal. Bár ez a mai technikával nem is nagyon lehetséges, ugyanis a legjobbak az úgynevezett géndoppingot alkalmazzák, amit sem vérből, sem vizeletből nem lehet kimutatni. egyetlen esetben lehet a nyomára bukkanni, mégpedig úgy, hogy a versenyző izomszövetéből vesznek mintát, amit lássunk be nem egy életszerű dolog. 
Katinka Tusup mellett elképesztő gyorsan fejlődött időben is. Sok-sok másodpercet faragott addigi saját idejéből. Ez azért is furcsa, mert akkor már nem volt fiatal versenyző, amikor az amerikai edző “kezelésbe” vette. Még Michael Phelps sem tudott időarányosan olyan fejlődést felmutatni, mint Katinka azután, hogy Tusup elkezdte volna vele a génterápiát edzést.
Csak, hogy érezzük mennyi is az annyi, beszéljenek a számok.
Katinka Tusup alatt elképesztő világcsúccsal nyert 400 vegyesen az előző olimpián. Ideje : 4:26.36
A mostani győztes, ahol Katinka csak ötödik lett.  4:32.08
Durván 6 másodperccel verte meg volna Rióban a mostani győztest. Hogy ezt egy kicsit vizualizálni is tudjuk ez kb 10-12 méteres előnyt jelentett volna. Kvázi a régi Katinka már az öltözőben szárította volna a haját, amikor a mostani győztes becsap a célba. Katinka eredménye 10 mp-el rosszabb mint a korábbi olimpián. Hogy ez mennyire köszönhető Tusup hiányának, vagy annak ami Tusup zsebében van azt mindenki eldöntheti. 
Egy valamiben azért egyet lehet érteni. Tusupról nehéz elképzelni, hogy szakmailag valami olyan komoly tudással rendelkezzen, hogy Katinkából pikk-pakk a világ legjobbját faragta ki, majd ahogy eltűnt a képből, Katinka olyan lett, mint amilyen volt. Nyilván Katinka felnyomni nem tudja Tusupot, mert azzal saját magát is bevamzerolná, ezért nincs más lehetőség, mint egyéb körülményekre hivatkozni. De ne temessük el Katinkát. Van még a 200 vegyes is….cumó nélkül igaz, de meglátjuk mire képes…. 
Share on facebook
Megosztás
error: Nem! 🤬