Bulvár

A gazda máglyán égetné el azt a nőt, aki nem tetszik neki! 😲🔥

Egy igazi tuskó demagóg gondolkozása van! 
A gazda két típusú nőt különböztet meg. Akinek tetszik a stílusa azt tűzről pattantnak nevezi, akié pedig nem azt tűzrevalónak! 
Már több alkalommal is tanúbizonyságát tette, hogy egy faragatlan sztereotip gondolkodású sutyerák. Tele van közhelyekkel az ember, mint pl a kutya házőrző, a macska egérfogó. El nem tudja képzelni, hogy rajta kívül van olyan ember is, aki mondjuk a ház őrzésére riasztót alkalmaz, a macskát pedig házi kedvencnek tartja. Falusi ember nagyon ferde szemmel néz mindenre, és mindenkire aki nem úgy gondolkozik mint Ő. 
Persze, ahhoz is egy külön személyiség kell, aki képes érett kora ellenére versenyre kelni egy sutyerák parasztért, és a vagyonáért. Az a nő, aki a negyedik, ötödök, hatodik X után képes udvarolni, ennek demagóg öregembernek, és azonnal lemenni csicskába egy ország szeme láttára, az valahol meg is érdemli, hogy a semmi közepén libatojást mosson. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬