Bulvár

A Kossuth díjas Nagy Feró a sátánt ímádja!

Nesze neked keresztény értékrend! 
A Kossuth díj, és a keresztény értékrend szoros összefüggésben van egymással. A nemzet csótánya, aki legutóbb átvehette ezt a legmagasabb rangú kitüntetést, eközben ördögvillát mutat a hír TV-n
Ezek a titkos jelek nem összekeverendőek. Van ugyanis a metál villa, és az ördög villa. Két jelentős különbség van.
Ez a kép itt a szöveg alatt az ördög villa, amit onnan lehet felismerni, hogy a hüvelykujj be van hajlítva. Ez egyfelől tisztelgés a sátán előtt, és használója azt üzeni, hogy az ördög cimborája vagyok. Jól látszik a képen, hogy Nagy Feró ezt használja.
Aztán van az úgynevezett metál villa ami nyitott hüvelykujjal. A különbség egyértelmű. Ez pusztán a rockzene iránti szeretet jelenti. 
Egyértelmű, hogy eme csodálatos keresztény kormány kinek is adta oda a legnagyobb elismerést. Hát persze, hogy az ördög cimborájának. 
Behajlított hüvelykujjal mutatja, hogy a sátánt imádja
Talán nem véletlen, hogy Budapesten, például a Hősök terén, a hatalmas obeliszk tetején Gábriel Arkangyal őrködik a gonosz felett. Az sem meglepő, hogy egyre több obeliszk tetején tárja szét szárnyait a turul. Népünk nem feltétlenül tudatosan, sokkal inkább ösztöneitől vezérelve védekezik.
A csótány úrról továbbá érdekes az is, hogy miközben sír a kis nyugdíja miatt, eközben minden évben 600 ezer forint segélyt vesz fel az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesülettől. Eközben 15 milliós gázsikat tett el egy-egy évadban pl az X faktor nevű produkcióban.
Szóval érdekes egy fazon ez, és ezzel az erővel lehetne Őt hívni a nemzet patkányának is, vagy fillérb*szójának. Hatalmas kurián és sok-sok 10 milliós családi házában, miközben folyamatosan sírdogál, és az ördöggel cimborál. Magyarország én így szeretlek! 
error: Nem! 🤬