Bulvár

Norbi haldoklik!?

Ha ebbe beledöglik, csak magának köszönheti, mégpedig ezért!
Mielőtt bármit is írnánk, azért ne feledkezzünk meg arról, hogy ez az ember mindenre is képes, hogy felhívja magára a figyelmet.
Folyamatosan dolgozik azon, hogy beszéljenek róla. Hol a nőket gyalázza, amiért azok nem képesek lefogyni, és a férfiak elhagyják őket. Hol a 100 kg feletti férfiakat nevezi vágódisznónak. Most legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a szerencsekerék csodálatos műsorában nem tudod kitalálni egy feladványt, amiből kb két betű hiányzott, és egy írni olvasni nem tudó analfabéta is tudta volna a megfejtést. Szóval Norbi rafinált, és akár még az sem állna távol tőle, hogy egy ilyen kamu rosszullétet szimuláljon, hogy címlapon legyen. De akármennyire is görény ez a fickó, azért az nem gondolnánk, hogy csak egy ujabb média hack áll a háttérben. Inkább egész egyszerűen arról van szó, hogy akármennyire is gazdag, rendőr agya van, és ostoba.
Azt tudni kell róla, hogy egyszer már a úgy rángatták vissza az életbe, amikor az öreg kaszás lesújtott rá, és úgy döntött magával viszi a túlvilágra pokolba. Akkor egy nyitott szívműtéten esett át, ahol saját bevallása szerint leállították a szívét. Ennek nyoma is van, hiszen konkrétan egy boncolási Y bemetszés éktelenkedik a mellkasán a két csimpánzcsöcs között.
Szóval ez tény, hogy a fickónak nagyon komoly szívbaja van/volt. Hiszen azt egy ilyen műtét után mindenki elfelejtheti, hogy Ő ezek után olyan egészséges lesz, mint előtte. De vannak emberek, akik erre tesznek magasról, és úgy gondolják, hogy kemények mint a vidia, és úgy élik az életüket edzés, és szervezet megterhelése vonatkozásában, mint egy élsportoló.
Nem vagyunk orvosok, de azért az vélelmezhető, hogy sportolni ugyan szabad egy ilyen műtét után, de nem kell feszegetni a határokat. Norbi viszont mást sem csinál, csak csúcsra járatja a szervezetét. 
Ez a nagyon komoly intenzív napi szintű edzés egy egészséges szervezetet is meg tud terhelni, nehogy egy ilyen kis hobbitot, aki már járt a túloldalon. Egy nemrégiben feltett videójában azzal dicsekszik (miközben a seggén veszi a levegőt) , hogy Ő bizony 23 perc alatt futotta le az 5 km-t. 
Ez egy remek idő, és ha beleszámítjuk azt is, hogy milyen kis kurta lábai vannak, akkor láthatjuk is a lelki szemeinkkel, hogy szedheti a a kis apró lábacskáit a fitenszguru.
Fenntartásokkal kezeljük ezt a 23 perces időd, de tételezzük fel, hogy igaz. Mi ezzel a baj?
Igazából, hogy valaki 4 perc körüli kilométereket fusson, aki nem futó, hanem csak egy volt rendőr, ott több tényezőt is figyelembe kell venni. Ugyanis a fogyást ez a fajta intenzitás nem fogja elősegíteni, mert ilyenkor a szervezet anaerob fázisba kerül, amikor olyan magas a pulzusszám a terhelés közben, hogy csak az izomszövetet égeti a sportoló, illetve Norbi Úr.
Ezt a fajta edzést kizárólag sportorvosi jóváhagyással érdemes csinálni, hiszen akinek a szervezete erre nem alkalmas az csak árt vele magának, és egy szép napon lefordul a futópadról, vagy összeesik sportolás közben az utcán. 
Az ilyen komoly betegségen átesett embernek, az anaerob fázist messziről el kell kerülni, és olyan tempót kell választani ami az aerob fázisban van. Ez sacc/kb 6:30-7:30-as kilométereket jelenthet. Ilyenkor a szervezet a zsírszövetet kezdi el felhasználni kb 20 perc után. 
Mivel Norbi folyamatosan feszegeti a határokat, borítékolható volt, hogy előbb utóbb nem fogja bírni.
Ami nem is baj, hiszen a ha saját f*szával veri valaki a csalánt, hát lelke rajta mit csinál magával. 
De az oldalán azzal is dicsekszik, hogy a tornából felmentett séf gyerekkel a Rácz Jenővel is ezt a fajta intenzitást csináltatta. Ha úgy tetszik potenciálisan veszélynek tette ki a Jenőt, hiszen ki tudja, hogy az évek alatt elpuhosodott szervezete, hogyan fog reagálni egy hirtelen nagy intenzítású edzéstervnek.
Apropó edzésterv. Norbi még ezzel sem volt igazán tisztában, hiszen videóiban jól látszik, hogy fordítva csinálja az edzést.
Előbb a kardiót csinálja, majd utána az súlyzósat. Ami azért nem jó, mert előbb a súlyzós edzéssel kell kiüríteni a szénhidrát raktárakat, majd miután ez megtörtént a szervezet elkezdi lebontani a zsírt, ezért szoktak az emberek felpattani a futópadra, és ott az aerob zónában 30-40 percet eltölteni.
Amit Norbi csinál magával az egyenes út a halálba egy ilyen műtét után. Csak olyan ember csinálja azt amit Norbi csinál, aki az olimpián akar indulni. Minden más okból, pedig felejtse el a guru tanácsait. Ugyanakkor a felelősség is a guru vállát nyomja, mert milliós tábora van a közösségi oldalon, és ha valamelyik hájpacni megpróbálja utánozni, és az utolsó szuszt is ki akarja préselni magából az minimum úgy fog járni mint a guru, vagy megy a tepsibe.
Mi mindenkinek azt javasoljuk, hogy ha valóban fogyni akar, akkor keressen fel egy valódi szakembert, aki egy olyan edzéstervet tud készíteni, amibe nem fog a fogyni vágyó beledögleni. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬