Bulvár

Norbi még az utolsó kenetet is KETO-ból keneti fel magára!

Norbi még a döglődés kellős közepén sem mondd le a termékmegjelenítésről! 
Szánalom a köbön! Most, hogy megint a fél ország van vele elfoglalva naná, hogy kihasználja a hirtelen jött újabb nézettség cunamit egy kis reklámra.
mindig csak a reklám....hogy az a fillérbaszó kurva isten nem tudna egy kicsit embert faragni belőle, hogy legalább amikor dögrováson van, akkor ne a lovéra gondoljon. Halottaskocsira pedig bőrönddel nem lehet felszállni....
Tegnap azt írtuk, hogy akármennyire is egy fillérb*szó hapsi azért arra mégsem vetemedne, hogy kamuból elvitesse magát helikopterrel, hogy aztán a “halálos ágya” mellöl majd jól bejelentkezzen úgy, hogy gondosan fel legyen sorakoztatva a termékeinek színe java.
Ez már annyira szánalmas, és olcsójános megoldás, hogy nem nagyon van rá mit mondani.
Ha valóban tényleg ennyire rosszul volt, akkor most tényleg ez a legfontosabb neki, hogy posztolja a termékeit? 
Szokták mondani, hogy a negatív reklám is reklám. És nyilván van is benne igazság. De azért érdemes elgondolkozni, hogy ha valaki ennyire egészségesen él, és csak ezeket az ízéket eszi, akkor miért néz ki úgy, mint a saját öregapja. Konkrétan 50 évesen, valahol 65-70 közé tenném ha saccolni kéne.
A bőre petyhüdt, dehitratált, a fogai sorvadnak,  haja fakó, és a szemére ki van ülve a kaszás. Az egész ember egy halálmadár benyomását kelti.
Tényleg nem túlozva azt lehet mondani, hogy nem egy hiteles arca az egészséges életmódnak.
A helyzet az, hogy a termékeinek a fogyasztása ide vezet, akkor lehet passzolni kéne.
Azt kéne mindenkiben tudatosítani, hogy sejtszinten minden másként működik. Akinek a szervezete egészséges, annak nem kell ilyen akármiket enni, aki meg egy életképtelen egyed, mint Nojbi az meg tömheti magába a KETO-t, semmi nem fog segíteni abban, hogy elkerülje a sorsát. A világ már csak ilyen….
error: Nem! 🤬