Bulvár

Sztárban Sztár! Angol tanár létére nem tudta miről szól a dal amiről énekel!

Nem csak az angoltanár előadó, de az egész stúdió, azaz a zsűri is fordítva ült a lovon, amikor a dal után egy kicsit elkezdték boncolgatni, hogy miért is sikerült ennyire jól ez a nóta! 
Tény és való, hogy az utánzás hangilag rendben volt. Bár kinézetre nehéz lett volna az előadás előtt kitalálni kit is fog alakítani a versenyző, mert sokkal jobban hasonlított “hakapeszi makira”, 🐵 mint Sinead O’ Connora 😀
Nézd meg először ezt a kis videót aztán mondjuk, hogy hol hibázik a dolog 😀
Angol tanárként, tényleg ennyire nem tudja miről szól a dal???
Azt mondja, hogy azért lett ennyire érzelmes a dal, mert volt egy túl hosszú ideig tartó párkapcsolata, amiben a másik fél elhitette vele, hogy belőle soha nem lesz senki.
Tehát volt egy rossz kapcsolata!
Ezzel szemben a nóta pedig egy hatalmas szerelem elveszítésének lelki gyötrelmeit/kínjait mutatja be.
Egy nő szenvedését hallhatjuk a nothing compares to you című dalban! Ami, ahogy a címe is mutatja (nincs hozzád hasonló)! A dal többek között arról szól, hogy a nő gyötrődik, és számolja a napokat az órákat, amióta elhagyta élete szerelme, és nem találja a helyét a világban azóta. Az életben már semmi nem pótolhatja számára azt az űrt amit párja hagyott hátra azzal, hogy kilépett a kapcsolatból.
Ezzel szemben angol tanárként, ezt úgy értelmezte, hogy a tré kapcsolatának most bebizonyítja, hogy ebben a műsorban neki helye van. Ugyanakkor az egyik legszerelmesebb nótát énekelte el, ami az elejétől a végéig arról szól, hogy mennyire nehéz feldolgozni azt, amikor az egyetlen nagy Ő kilép a kapcsolatból.
Ehhez meg a zsűri asszisztált, és egyik sem tette szóvá, hogy anyám ez a nóta ez nem arról szól, hogy revansot vegyünk a korábbi sérelmeinken, hanem arról, hogy mennyire hiányzik a szerelmünk.
Persze ne is várjunk veséig ható elemzéseket, ahol a 8 elemi osztállyal rendelkező Tóth Gabi a legélesebb kés a fiókban. 
Facebook

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬