Bulvár

Sztárban Sztár! Angol tanár létére nem tudta miről szól a dal amiről énekel!

Nem csak az angoltanár előadó, de az egész stúdió, azaz a zsűri is fordítva ült a lovon, amikor a dal után egy kicsit elkezdték boncolgatni, hogy miért is sikerült ennyire jól ez a nóta! 
Tény és való, hogy az utánzás hangilag rendben volt. Bár kinézetre nehéz lett volna az előadás előtt kitalálni kit is fog alakítani a versenyző, mert sokkal jobban hasonlított “hakapeszi makira”, 🐵 mint Sinead O’ Connora 😀
Nézd meg először ezt a kis videót aztán mondjuk, hogy hol hibázik a dolog 😀
Angol tanárként, tényleg ennyire nem tudja miről szól a dal???
Azt mondja, hogy azért lett ennyire érzelmes a dal, mert volt egy túl hosszú ideig tartó párkapcsolata, amiben a másik fél elhitette vele, hogy belőle soha nem lesz senki.
Tehát volt egy rossz kapcsolata!
Ezzel szemben a nóta pedig egy hatalmas szerelem elveszítésének lelki gyötrelmeit/kínjait mutatja be.
Egy nő szenvedését hallhatjuk a nothing compares to you című dalban! Ami, ahogy a címe is mutatja (nincs hozzád hasonló)! A dal többek között arról szól, hogy a nő gyötrődik, és számolja a napokat az órákat, amióta elhagyta élete szerelme, és nem találja a helyét a világban azóta. Az életben már semmi nem pótolhatja számára azt az űrt amit párja hagyott hátra azzal, hogy kilépett a kapcsolatból.
Ezzel szemben angol tanárként, ezt úgy értelmezte, hogy a tré kapcsolatának most bebizonyítja, hogy ebben a műsorban neki helye van. Ugyanakkor az egyik legszerelmesebb nótát énekelte el, ami az elejétől a végéig arról szól, hogy mennyire nehéz feldolgozni azt, amikor az egyetlen nagy Ő kilép a kapcsolatból.
Ehhez meg a zsűri asszisztált, és egyik sem tette szóvá, hogy anyám ez a nóta ez nem arról szól, hogy revansot vegyünk a korábbi sérelmeinken, hanem arról, hogy mennyire hiányzik a szerelmünk.
Persze ne is várjunk veséig ható elemzéseket, ahol a 8 elemi osztállyal rendelkező Tóth Gabi a legélesebb kés a fiókban. 
Share on facebook
Facebook
error: Nem! 🤬