Bulvár

Szörvájvör! Tiszta szégyen! 110 kg vágódisznó Vs. 45 kg csontkollekció

Ennél égőbb dolog nem nagyon volt még TV-ben! 
Az egyik oldalon a macsó szakáll, jakuza tetoválás, samurai séró jellemzi a legnagyobb darab zombit a holtak szigetén….  míg a másik oldalon az ellenfele egy életképtelen egyed, akinek a testi fejlettsége/adottsága egy 10 éves kisfiú szintjén rekedt.
Ők ketten mérték össze erejüket! 🙄
A feladat annyi volt, hogy egy kókuszdiót egy kézzel a fejük fölött kellett tartani. Aki előbb leejti, vagy nem bírja tovább az veszített.
Egy kókuszdió súlya nagyjából 3 kg lehet. A verseny abból a szempontból nem volt fair, hogy nem testsúly arányosan kapták a súlyt a versenyzők, hanem mindenkinek nagyjából egyforma súlyt kellett tartani.
Nyilván a nagy dög tetkós gyerek előnyben van, hiszen százalékos arányban sokkal kedvezőbb a helyzete, mint a csont sovány vetélytársának.
De pár perc után a nagy benga elkezdett savasodni, majd remegni, és veszített! 😂
Ha itt lett volna a Dani nevű játékosban egy kis tökösség, akkor azt mondja : Gyerekek! Köszönöm szépen, de ez így nagyon gáz…hazamegyek…
100+ kg-os férfiként, ha egy 45 kg-os nővel összeméri valaki a fizikai erejét, és ilyen módon megalázzák azt nem lehet mivel magyarázni.
Ez a gyerek egy puhos trágya….apám, ha vért hugyozol, akkor sem verhet meg egy 10 éves kisgyerek testében élő nő….

 

De nem esett ki, hanem egy újabb megméretésre került sor, és mit ad isten, megint a nagy ló, és kisgyerek mérte össze a fizikai erejét, ahol a vágódisznó újabb vereséget szenvedett!
A játék végén az volt a feladat, hogy ki tudja magát tovább tartani.
Jakuzának ez kb 5 mp- ig tartott 😂
Na kb akkor erről annyit, hogy a férfi 100 kg alatt nem férfi.

error: Nem! 🤬