Bulvár

Szörvájvör! Tiszta szégyen! 110 kg vágódisznó Vs. 45 kg csontkollekció

Ennél égőbb dolog nem nagyon volt még TV-ben! 
Az egyik oldalon a macsó szakáll, jakuza tetoválás, samurai séró jellemzi a legnagyobb darab zombit a holtak szigetén….  míg a másik oldalon az ellenfele egy életképtelen egyed, akinek a testi fejlettsége/adottsága egy 10 éves kisfiú szintjén rekedt.
Ők ketten mérték össze erejüket! 🙄
A feladat annyi volt, hogy egy kókuszdiót egy kézzel a fejük fölött kellett tartani. Aki előbb leejti, vagy nem bírja tovább az veszített.
Egy kókuszdió súlya nagyjából 3 kg lehet. A verseny abból a szempontból nem volt fair, hogy nem testsúly arányosan kapták a súlyt a versenyzők, hanem mindenkinek nagyjából egyforma súlyt kellett tartani.
Nyilván a nagy dög tetkós gyerek előnyben van, hiszen százalékos arányban sokkal kedvezőbb a helyzete, mint a csont sovány vetélytársának.
De pár perc után a nagy benga elkezdett savasodni, majd remegni, és veszített! 😂
Ha itt lett volna a Dani nevű játékosban egy kis tökösség, akkor azt mondja : Gyerekek! Köszönöm szépen, de ez így nagyon gáz…hazamegyek…
100+ kg-os férfiként, ha egy 45 kg-os nővel összeméri valaki a fizikai erejét, és ilyen módon megalázzák azt nem lehet mivel magyarázni.
Ez a gyerek egy puhos trágya….apám, ha vért hugyozol, akkor sem verhet meg egy 10 éves kisgyerek testében élő nő….

 

De nem esett ki, hanem egy újabb megméretésre került sor, és mit ad isten, megint a nagy ló, és kisgyerek mérte össze a fizikai erejét, ahol a vágódisznó újabb vereséget szenvedett!
A játék végén az volt a feladat, hogy ki tudja magát tovább tartani.
Jakuzának ez kb 5 mp- ig tartott 😂
Na kb akkor erről annyit, hogy a férfi 100 kg alatt nem férfi.

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬