Bulvár

Megrendezett kamu szavazás a Survivor döntőben!

Van ember aki nézte a műsort, és elhiszi hogy a Gáspár gyerek Zsófira szavazott volna önszántából a legjobb barátja ellen?
Nyilván ebben a több száz fős stábban is dolgoznak olyanok, akik tudják, hogy dramaturgiai szempontból, hogyan lehet a maximumot kihozni a műsorból.
Ehhez természetesen hozzá tartozik a végletekig feszített helyzet, hogy ki is nyeri meg a végjátékot. Nyilván nem lett volna érdekes a nézőnek, ha Joe azonnal kihúz 6 papírt az üstből amin Dani neve van, mert így a nézői izgalom faktor, amivel odaszögelik az embereket a tévé elé erősen sérül.
Ezért ha tetszik, ha nem a reklám után is érdekessé kell tenni a műsort. Mert itt minden egyes forintot a reklámbevétel határoz meg. A műsorvezető fizetését, kameraman fizetését stb….
Tehát ha van arra lehetőség, hogy egy kicsit, de nem feltűnő módon manipulálják a műsort, akkor természetesen azt meg is fogják tenni. Hiszen minél nagyobb a fezsültség a műsorban, annál nagyobb eséllyel maradnak a nézők a tévé előtt.
De a hardcore nézők, akik napról-napra nyomon követték az eseményeket, azok láthatták, hogy Dani, és a Gáspár lány között a holtak szigetén, nagyon komoly kapcsolat alakult ki az első két nap után.
A Gáspár lány még megható búcsú levelet is írt a Daninak a kiesése után. És sok olyan képkocka volt a műsorban, ami talán még arra is enged következtetni, hogy a salgótarjáni zombi a holtak szigetén, akár Dani iránt még érzelmeket is táplált.
Ehhez képest a szavazásnál simán Zsófira szavazott Dani ellen, akivel szinte soha semmilyen kapcsolatban nem állt, ellentétben Danival.
Szinte biztos, hogy a műsor készítői meggyőzték arról, hogy ne Danira szavazzon, és kitaláltak neki valami mondvacsinált indokot.
Elég vicces volt az indok, ami nem más volt mint, hogy nyerjen egy nő. Mondta Evelin, mint egy nőjogi harcos. Konkrétan az eddig racionálisan gondolkodó Gáspár félretette a műsorban kialakított véleményét, és a jó viszonyát Danival, és olcsójános módjára érvként, azt tudta felhozni, hogy nyerjen egy nő.
Csak aki nem akarta az nem vette észre rajta, hogy feszeng is, miközben ezt a marhaságot mondja a legjobb barátja ellen. 
Miután a Gáspár gyerek szavazatát megmanipulálták a szerkesztők onnantól kezdve már csak a katarzis pillanatot kellett létrehozni, amit természetesen Szabirával hoztak létre, aki elmondása szerint őrlődött Dani, és Zsófi között. Természetesen az Ő szavazatát hagyták legutoljára, hogy a néző a 10 körmét is lerágja, és meg tudjanak nézetni vele még egy jó 20 percnyi reklámot, amiből úgy éltek kint a készítők a Dominikai köztarságában mint a királyok. 
Naná…. hogy arra szavazott akinél a kevesebb szavazat volt eddig. Ezzel a mérleget egyensúlyba hozta, és jöhetett a párbaj.
Ezt Dani nyerte, és ezzel együtt bezsebelte a 20 milliós fődíjat is.
Az más kérdés, hogy elve a párbajjal kellett volna kezdeni, mert úgy igazságos, de a nézettséghez, és a gigászi reklámbevételhez szükség van színházra, és statisztákra is.
Az egész műsor egy előre felvett vágott anyag volt, amivel a nézőket drotón rángatja egy tapasztalt szerkesztő.
Sok furcsaság volt az egész műsorban, ahogy például az is, hogy a loveisland győztese Zsófi pót játékosként ment ki a játékra, és ha netán kiesik valaki akkor Ő majd beugrik helyette. És mit ad az isten, hát nem kiesett valaki az első napon, aki helyett játszhatott? 😂 És olyan szinten felforgatta a műsort, hogy az adások 90% róla szolt.
Ahogy az is nagy kérdés, hogy egy valóságshow győztes, mint Zsófi miért a civilek csapatába került, míg egy Bálint, aki kiesett a VV-ből (is) 😂 pedig celeb. Ahogy egy bizonyos Catrine is celebként indult, akiről az anyján kívül még nem hallott senki 😂
error: Nem! 🤬