Bulvár

Keresztény FIDESZ szavazó! Ki tudnám nyírni Márki-Zay-t

Dehogy vették meg őket két zsák krumplival….áááá dehogy! 😂
Az a lényeg, hogy tisztán látszik a három amigón is, hogy semmilyen befolyás alatt nincsenek 😂 Saját politikai meggyőződésük miatt mentek el a békemenetre, és senki nem adta a kezükbe a transzparenst.
A három értelmiségi fiatalnál azért erősen csikorogtak a fogaskerekek, amikor elhangzott a riporter szájából a “definiál” szó. Ott talán egy kicsit elbizonytalanodtak a srácok 😂 
Szíjjártó közben posztol a facén 🙄
És ez így szép is ha nem tudnánk, hogy a jelentős százaléka ezeknek az embereknek borsodból deportált “értelmiségi” bértapsolók, és kiradírozott agyú öregasszonyok….amúgy tök okés az egész 🙄
Facebook

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬