Bulvár

Nyerő páros! Minden idők leundorítóbb záró gondolata Pataki Zita szájából 🤮

Azok után, hogy árucikknek nevezte a társait, már nem is kell meglepődni.
Ez a nő annyira tele van keserűséggel, hogy ha egy pillanatra nem figyel oda mit is mond azonnal kiderül, hogy konkrétan rohad a lelke is. Hiszen aki pár másodperccel ezelőtt mosolyogva úgy köszön el a társaitól könnyes szemmel, hogy ügyesek legyetek, hiányozni fogtok bla…bla….bla….az már pillanatokkal később így zárja le végső gondolatával a játékot. Ezt tudta mondani 🤮🤮🤮
Azért ez egy ocsmány féreg gondolat. Tényleg az tölti el megnyugvással, hogy a többi embernek válságban van a házassága?
És neki ezzel mivel lesz jobb a bólogató kutya férjével?
Az a nagy büdös helyzet, hogy akinek komolyan válságban van a házassága, az nem feltétlenül a többi pár, hanem pont ők.
Férjét opcionálisan két dologra tartja, ami a rövid videó részletekből is egészen világos. Vagy a gyermekének tekinti, és miközben Atikázza, úgy beszél vele, mint egy óvodással, vagy páciensként néz rá, aki kezelésre szorul. Emlékezzünk csak az előző adásra, ahol Atika boci szemekkel nézett Patakira, és elmesélte neki, hogy nem tud koszolódni, mert kézzel kellett neki bekenni egy tortát, és hát tejszínhabos lett a kis kezecskéje, amit egész egyszerűen nem tudott feldolgozni, és Pataki doktornénivel beszélni kellett neki, hogy milyen terápiás megoldást tud nyújtani a problémára. 
Valami egészen beteges kapcsolat az övék, ahogy elkezdte kezleni az asztalos férjét, aki szinte sokkot kapott attól, hogy a kezére került egy kis tejszínhab a tortáról.
Pataki doktornő azt javasolta a “páciensének”, hogy nézzen szembe a félelmével, és ma este egyen evőeszközök nélkül, amibe a bólogató kutya férje azonnal bele is egyezett. 
Apropó egy asztalos nem tud koszolódni? Hol csinálja az asztalt meg széket? Valami laboratóriumban fehér köpenyben?
De mindegy is. Adott egy nő, aki a világ minden keservét magán hordja, mert a karrier előbbre való volt neki mindennél, meg a diplomák halmozása, és mire észbe kapott nyevenx évesen, addigra a természet úgy döntött, hogy nem alkalmas már biológiailag az anyaságra.
Ezért mindenre, és mindenkire is haragszik. Az is jól látszik, hogy nehezen viseli az idő múlását, és zavarta, hogy fiatal üde termékeny korban lévő lányokkal kell versenyeznie. 
Pataki azt is elmondta, hogy ha neki valami gondja van Atikával azonnal mennek egy szakemberhez!
És itt van valahol elásva az a bizonyos kutya. Hiszen nem az a jó kapcsolat, ahol nincs tányércsapkodás, és veszekedés. Viszont ahol állandóan nyájasan egymás pofájába vigyorognak, miközben meg tudnák fojtani a másikat egy kanál vízben, ott van az igazi gond.  Ha meg  van, azt nem tudják megoldani csak azzal, hogy rohannak egy agyturkászhoz. Pedig egy kapcsolatnak az alap pillére éppen az, hogy külső személyek nélkül saját maguk harcoljanak meg a kapcsolatért, ha valaki valamit elrontott. Álszent kapcsolatokban az emberek akár évtizedekig is elhitetik egymással, és a környezetükkel hogy minden rendben van, a feszültség meg csak gyűlik, és gyűlik aztán egy szép napon robban, és a tényekben meg bemondják, hogy XY lemészárolta a családját. A szomszédok meg értetlenkedve állnak az eset előtt, mert ők láttak egy kirakat házasságot, ahol “mindig minden rendben volt” legalábbis a külső szemlélő számára, és talán az adott pár is ebben a hiszemben volt. Szóval nehogy egy szép napon Atika feldarabolja valamelyik fűrészgépével az “anyukáját” mert elege lett az állandó bólogatásból, és analizálásból.
Általában egy kapcsolatban az indokolatlanul sok vigyorgás meg puszóka-nyuszókázás (jelentsen ez akármit is) ez nem egymásnak szól, hanem a külvilágnak.
Minden esetre el lehet azon gondolkozni, és közben Pataki mimikáját is figyelni, hogy miért tölti el megnyugvással az, hogy más párok éppen egy válság szakaszban vannak. 
Egyébként nem kell megijedni! Akinek Pataki a kedvence, mert vissza fog kerülni a műsorba. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬