Bulvár

Géppuskaszájú Joker az X faktorban! Lassítva, feliratozva VIDEO

Olyan gyorsan rapel, hogy csak lassítva lehet érteni mit is mond valójában.
A rap az egy olyan műfaj, ahol az előadó ütemre beszél. Eddig rendben is van a dolog, de amikor a beszéd sebessége eléri az érthetetlenségi szintet, akkor nagy kérdés, hogy van-e értelme ennek így ebben a formában.
Egy szó nem sok, annyit nem lehet érteni belőle, amikor begyorsít a Joker, de végül is olyan mindegy, mert lassítva egy is egy értelmezhetetlen katyvasz az egész. Még egy erősebb elemzéssel is nehezen lenne értelmezhető mire is gondolt a költő akkor, amikor ezeket a sorokat papírra vetette. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬