Bulvár

DTK életveszélyes az utakon!

Egy műsor ami közveszélyes!
Egyébként csak idő kérdése mikor lesz ebből a nagy önfeledt beszélgetésből egyszer egy komoly baleset. Persze értjük, hogy majmolni kell amerikai műsorokat, de annyira bizarr, hogy miközben valaki járművet vezet, aközben egy ennyire mély önfeledt, beszélgetésben van. Gesztikulál, a riport alanyt bámulja az út helyet, elengedett kormánnyal közlekedik, miközben a figyelmének jelentős százaléka, nem a vezetésre összpontosul. A vezetés mint olyan, ahol adott esetben mások életéről is szól, az itt totál másodlagos….
Egy másodperc nem sok, annyit nem foglalkozik a vezetéssel. Kényszercselekvések sorozatát viszont láthatjuk. Valamit állandóan piszkálnia kell! Vagy a haját, ruháját, orrát, biztonsági övét, nyakláncát stb. Sajnálatos, hogy az ilyen kényszerekre nem terjed ki az orvosi alkalmassági vizsgálat. Ugyanis az ilyen ember képtelen a volánt szabályosan fogni. Ettől fogva nem is alkalmas az autóvezetésre. Azt azért szögezzük le, hogy a KRESZ előírja a helyes kormány fogást, amit azért találtak ki, hogy gyors manöverezés esetén az autóval minél gyorsabban el lehessen kerülni az adódó balesetveszélyes helyzeteket. Ez a nő a kormányt sem fogja, miközben gesztikulálva interjút készít. Talán azt sem venné észre ha átmenne valakin annyira dolgozik. DTK ha éppen nem piszkál semmit, akkor az egyik kezét a lába közé teszi. Csak remélni tudjuk, hogy nem stimulációs szándékkal.
Azért primitív ez így ebben a formában amit csinál, mert még videóra is veszi ezt a szemmel láthatóan szabálytalan magatartást.
Sok pillanat van, amikor az alanyt nézi az út helyett. Ugye mondani sem kell, hogy akár  40-50-nél milyen távolságot tesz meg ilyenkor vakon. Lehet ott egy labdája után szaladó gyerek, vagy egy útra téved kisállat, annak annyi, mert hát éppen riportot készít. De ezt a műsort is át kellett venni amerikai példára. Majd akkor fognak hozni szabályozást, hogy nem lehet ipari tevékenységet végezni vezetés közben, ha majd történik egy baleset. Az iparit értsd úgy, hogy rendszeresen, nagy mennyiségben. 
Persze az övet bekapcsolta, hogy lássák milyen szabálykövető 😂
De az inkább a saját védelme miatt történt. A gyalogosok meg kit érdekel ha éppen interjút készít. Néha kéne gondolni azokra is, akiket nem véd a légzsák, a karosszéria, és nem tudják magukat bekötni.
PRO TIPP:
Ülj be egy kávézóba az interjú alannyal, és beszélgess vele ott. Ott nem kell fogni a kormányt, piszkálhatod az orrodat, és még másokat sem veszélyeztetsz.

A rendőrség sem a telefonálást bünteti alapvetően a vezetés közben, hanem a szabálytalan kormányfogást, ami abból következik, hogy az egyik kézzel a sofőr nem a kormányt, hanem a telefont fogja. Ennek a büntetési tétele 30 pénz alkalmanként. Mert telefonálni lehet (kihangosítóval) Erre a sok sutyerák ezt, hogy értelmezte? Hát persze, hogy kihangosította a telefont, miközben fél kézzel fogja a kormányt, és a szájához emelt telefonnal beszél. 😂
Azért érdekes ez a dolog, mert ez a nő még konkrétan dokumentálja is a szabálytalanságait, miközben azt gondolja, hogy ha be van kötve, akkor minden fasza….Hát nem! Videónként minimum 30 ezerre lehetne kaszálni, és már rég nem is vehetne részt a közúti forgalomban.

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬