Bulvár

LL Junior annyira fél, hogy még gyerekek és nagymamák közé is csak testőrrel megy.

Lepukkant müv házban vajon mitől félt annyira, hogy testőrrel kellett védeni magát?
A pillanat amikor elhiszed magadról, hogy tényleg sztár vagy, és nem veszed észre mennyire szánalmas az egész. Rendkívül kínos látvány az egész. Annyira ízléstelen az egész megjelenés, hogy azt kár is taglalni. Elég csak megemlíteni a kivül hordott nyakláncot, amit már a 80-90-es években is, csak csak alja kanci viselt így. 
A mikulás jelmez a napszemüveggel, meg a haverja, aki bizonyára szintén valami nagy sztár…gucsi gyurka. Ő is a kivül hordott lánc napszemüveg kombótól érzi magát valami hírességnek. Apropó napszemcsi. Legalább akkor vette volna le Dzsunior, amikor a szemébe nézett a kislánynak ha már meglátogatta.
A végig feszítő biztonsági ember pedig egészen abszurd látvány. Ha nem tudnánk, hogy ez mi, akkor azt hinnénk, hogy valami paródia. De nem! Ez a valóság, ahogy elöl megy testőr és töri az utat a két világsztár előtt, nehogy merényletet kövessen el egy nagymama ellenük. Még névre készített pólója is van….Dzsunior szekurity 😂
És ha jól figyeltünk láthatjuk, hogy Dzsunior azért pontosan figyel arra, hogy rögzítve legyen az esemény, és egy adott ponton csekkolja, hogy veszi-e a kolléga az eseményeket, amint leereszkedik a pornép közé, hogy tanúbizonyságot tegyen arról, hogy mennyire érző lelkű is lehet egy ekkora sztár, mint Ő. 
vegyed gechii nem linkre jöttem ide! 
Aki valójában együtt érez egy ilyen sorsú gyerekkel, annak nem kell feltétlenül stáb hozzá, sőt. Senkinek ne legyenek kétségei afelől, hogy ez itt egy reklám. Méghozzá LL Junior reklám. Magát reklámozza, hogy mekkora sztár, aki testőrrel jár, de mégis ennyire emberi tud lenni. A gyerek itt csak egy eszköz. Eszköz arra, hogy Ő bizonyítson különböző platformokon, hogy sztár létére mennyire nagylelkű, és érző ember. Megrendezett a zene, ahogy a katartikus zenére megérkezik…🤮

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬