Bulvár

Aki nem kéri az oltást, az ne kérje az orvosi ellátást se ha szopóágra kerül!

A következő írást nem jogi szempontból kell értelmezni a TB megfizetésének vonatkozásában. 
Egyre többen kerülnek kórházba, és egyre többen teszik le örökre a kanalat.
Ezeknek az embereknek a 90-95%-a oltásellenes!  Ez azért nagyon nagy gond, mert ezek az emberek egész egyszerűen, mindenkivel kibaxnak. elsősorban magukkal, de ugyanúgy az egészségügyben dolgozókkal, és közvetlen környezetükkel is. Rokonokkal, barátokkal, munkatársukkal.
Kis túlzással lehet azt mondani, hogy az oltatlan ember senkire, és semmire nincs tekintettel, csak a maga érdekeit nézi. 
Minden ország vezetése gőzerővel azon munkálkodik, hogy az oltatlan embert valamilyen módon meggyőzze arról, hogy milyen fontos az oltás. De úgy látszik, hogy van egy nem elhanyagolható számú keménymag, aki nem hisz az oltásban, és nincs az az isten, hogy rá lehessen venni az oltás felvételére.
És ezt valamilyen módon akár tiszteletben is lehet tartani, attól függetlenül, hogy a társadalmi felelősségvállalás, mint olyan az ilyen emberek szótárában nem létezik.

Aki nem hisz az oltásban az nagyjából a laposföld hívők szintjén van, szóval az Ő kezüket egészségügyi szempontból már rég el kéne engedni.
És teret kéne adni annak, hogy mindenki verhesse a saját faxával a csalánt.
Ezek az emberek akik oltásellenesek, jellemzően felnőtt cselekvőképes, önmagáról gondoskodni tudó emberek. Hagy döntsék már el, hogy kérik-e az oltást vagy sem. DE!
Ha föld minden komoly szakértője egyhangúan azon az állásponton van, hogy az oltás az egyetlen megoldása annak, hogy jó eséllyel élve megússzuk ezt a betegséget, és ennek ellenére sem oltja be magát valaki, akkor az magára vessen! 
És akkor itt jön a lényeg! Akit több alkalommal felkeresnek ilyen-olyan módon az egészségügyből, és felajánlják az oltás lehetőségét, de mégsem él vele, az onnantól kezdve gondoskodjon magáról. Ha mégis elkapja, és komoly szövődmények lépnek fel nála, akkor az ne rohanjon az egészségügy szoknyája alá segítségért, hanem kúrálja ki magát otthon. És ne árasszák el a kórházakat, és terheljenek le minden kapacitást.
Magyarán akinek meg volt a lehetősége már legalább 1 éve hogy oltakozzon, de nem tette, mert elutasított mindent, mert majd Ő megmutatja milyen kemény, és az Ő immunja olyan mint a vas stb….az magára vessen.
Az már csak hab a tortán, hogy nagyjából egy lélegeztetőgépre kerülő ember ellátása átlagosan 10 ezer euró (3,65 millió ft). Legalábbis a környező országokban ennyi. Vélhetőleg nálunk is hasonlóak a számok. Ha ehhez hozzávesszük, hogy 10- ből talán 1 beteg le is kerül a képről, akkor 9 beteg után 90 ezer euró kuka. És egyébként a túlélési statisztika még ennél is rosszabb azok között, akik invazív lélegztetésen vannak. Szóval talicskával öntjük ki a kukába a pénzt miattuk, miközben a valódi betegek, pl akik rákban szenvednek nem kapnak normális ellátást, mert annyira le van terhelve az eü. Csak idén 5 ezer rákos beteg kezelése maradt már el, akiknek a túlélési esélye sokkal nagyobb lenne, ha tudnának velük foglalkozni. De nem tudnak, mert az összes kapacitást elveszi az oltatlan ember, aki ba***tt felvenni az oltást, és emiatt kórházba került.
Szóval ezért említettük meg fentebb, hogy az oltásellenes ember az senkire, és semmire nincs tekintettel, csak magára.
Hagyni kéne mindenkit a francba, akik tehetnének időben valamit a betegség megelőzése érdekében, de tesznek rá nagy ívben.
Valaki kihívja a mentőt, hogy szarul van, csak egy kérdést kéne feltenni neki. Be van oltva? Nincs? Viszlát….Kúrálja magát, ahogy akarja ha egy év, és sok millió halott nem volt elég ahhoz, hogy elhiggye az oltás az egyetlen megoldás.

 

Persze ilyenkor jönnek az oltásellenesek a nagy adú ásszal, hogy aki oltott az is meghal.
És valóban van ilyen. Persze arról nem szól a fáma, hogy vannak olyan oltottak, akiknek már egyébként sincs sok hátra, mert 200 kg-os szívbeteg, átételes rákos, COPD-os stb….
Az oltás nem örökélet elixír,  hanem egy lehetőség arra, hogy nagyobb eséllyel élje túl valaki a koronavírust.
Ahogyan meghalnak autóbalesetben azok is, akik be van kötve. Csak az arány nem mindegy. Ha 100 autósból 98 életben marad azok közül akik be vanna kötve, míg 100- ból 2 marad életben azok közül akik nincsenek bekötve, akkor nem kérdés, hogy akkor jársz jobban, ha be vagy kötve.
Ugyanez a helyzet az oltással is. Meghalhat az is aki be van oltva, csak az esélyszám sokkal kedvezőbb.
Az élet is egy nagy roulette kerék. Fel lehet tenni mindent egy számra, de azt tudjuk, hogy a legjobban az jár, aki nem kaszinózik.  
Kóbor János az Omega énekese is kifejezetten oltásellenes volt. A cikk írása közben élet-halál között lebeg.
Egész egyszerűen nem is lehet érteni, hogy egy ilyen közismert ember, miért mutat ennyire rossz példát.
78 évesen nem sok esélye van arra, hogy valaha is kikerüljön az intenzív osztályról.
Azok az emberek, akik nem hisznek az oltásban, és komolyan betegek lesznek nem is magukkal szúrnak ki igazán, hanem a családdal, barátokkal, munkatársakkal, akik szeretik őket. Kvázi mindenkit bő nyállal mecumiztatnak. Szerencsétlen ápolók, akik vért izzadnak, hogy a hülye oltáselleneség miatt ott fekvő embert valahogy megmentsék.
De azokról a kollégákról sem kell megfeledkezni, akik most 3x annyit dolgoznak azok helyett akik rottyon vannak, mert nem kérték az oltást.
A honvéd kórház vágóképein jól látható, hogy javarészt hájas, kövér emberek fekszenek az intenzíven. Kvázi eddig sem sokat foglalkozhattak a saját egészségükkel. És valószínüleg sok közöttük az olyan is, aki bevette a lexarom tablettát, és lesz ami lesz alapon nem foglalkozott az oltással.
Ennek ellenére még az ilyen embereket megpróbálják győzködni. Olyan ez mintha egy vaknak akarná valaki elmesélni milyen színben pompázik a pirkadat. Tök felesleges. Ahogyan azokat sem fogják már soha meggyőzni az arról, hogy az oltással nagyobb a túlélési esély, akik nem hisznek az oltásban.
És ezt jegyezze meg mindenki. Csak az esélyek lesznek nagyobbak az oltással. Garancia semmire nincs. De akinek van egy minimális sütnivalója, akkor annak ez nem kérdés, hogy mit tegyen. Főleg akkor ha az adott egyén az életéről szólhat ez a döntés. 
TB húszárok nyilván őrjöngenek most, hogy azért fizetem, hogy lássanak el.
És igazuk van! Minden balf.sznak jár az ellátás, akik az utolsó szuszt egy gépi lélegeztetőtől fogják kapni.
Fizeted, tehát  jár az a kb 10 ezer eurós ellátás arra a nagyjából 1-2 hétre amíg rád nem húzzák a földet. 
Szóval jó hír a TB-t fizetőknek, hogy minden ellátás járni fog a lélegeztetőgépen, úgyhogy mindenki happy lehet, akit rákötnek.
El lesztek látva, amig el nem lesztek ásva! 
Share on facebook
Facebook
error: Nem! 🤬