Bulvár

Egy krónikusan elhízott szívsebész Magyarország első számú szakembere!

Nem volt jobb! Ő az akinek úgy mozog a szája, ahogy azt a hatalom szeretné.
Az mennyire hiteles, hogy ha elmész orvoshoz szívpanaszokkal, és egy hájas disznó szakemberként azt javasolja neked, hogy fogyjál le, mert az elhízás az egyik legnagyobb kockázat a szívbetegségek kialakulásában a dohányzás mellett.
Ha valakinek, akkor neki kéne a legjobban tudni, hogy milyen kockázatot rejt a szívére nézve ez a hatalmas túlsúly amit felhalmozott magán.
Mondhat Ő akármit, csak annyira hiteles mintha egy rohadó fogú fogorvos hívná fel a figyelmet arra, hogy cukor mennyire roncsolja a fogakat. 
Ő volt az aki azt mondta, hogy nem lesz negyedik hullám. De Ő volt az is, aki azt mondta, hogy 2 sputnyik oltás után semmiképpen nem jó a jansen oltás. Erre mit csinált? Naná, hogy a két sputnyik oltása utána, beadtak neki a jansen-t 😂🙄
Facebook

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬