Bulvár

Kóbor esete vízválasztó! Hatalmas az énekes hatása a rajongóira, ezért a felelőssége is óriási!

Hatalmas a felelőssége a magyar világsztárnak! 
Kóbor János a cikk megírása idején a legfrissebb információk alapján lélegeztetőgépen van, és mélyaltatásban tartják.
Az énekesnek sokkal nagyobb a felelőssége, mint az el tudnánk képzelni.
Korábban azt nyilatkozta, hogy nem híve az oltásnak. Ezért nem is volt beoltva a koronavírus ellen.
Ez az Ő döntése, amit tiszteletben is lehetne akár tartani, akkor ha ezt az elhatározását megtartja magának, és otthon a négy fal között.
De abban a pillanatban, hogy ezt szétkürtöli a szélrózsa minden irányában onnantól kezdve neki sokkal nagyobb a felelőssége ezzel kapcsolatban. Hiszen rengeteg ember ikonként tekint rá, és sokan követni is fogják. Azaz ha Ő nem híve az oltásnak, akkor feltételezhetően a rajongók nagy része sem lesz az.
Talán soha nem tudjuk meg, hogy kik azok akik az Ő hatására szintén nem oltották be magukat, és azóta már “alulról szagolják az ibolyát”
Kóbor esetleges halála sok embernek nyithatja fel a szemét, abban a tekintetben, hogy az oltás mennyire fontos lehet pl ilyen idős korban.
Kvázi halálával akár életeket is menthet, ha pár ember aki figyelte a munkásságát észreveszi, hogy a vírus nem válogat, és egy ekkora sztárra sincs tekintettel, ha nem oltja be magát.
Másfelöl akkor is hatalmas a felelőssége az énekesnek ha túléli, hiszen akkor sokan mondhatják, hogy ha neki sikerült oltás nélkül, akkor nekem is sikerülni fog. Ezért akik eddig nem tudták eldönteni, hogy oltakozzanak, vagy sem azoknak akár iránymutatás is lehet az énekes gondolkodása az oltással kapcsolatban. 
De azért azt senki se felejtse el, hogy most élet-halál között lebeg az énekes, és lehetséges, hogy ha beoltja magát, akkor egy kicsit köhögne, és talán fájna a feje, és otthonában lábadozna, és várná a karácsonyt a családjával.
Nagy átlagban ez történik az oltottakkal. NAGY ÁTLAGBAN!!!!!
Ehelyett most mesterséges kómában van, és talán már soha nem lesz együtt azokkal akik szeretik.
Ha az esélyeket nézzük, akkor az szinte egyenlő nullával 78 évesen mesterséges kómában koronavírussal a szervezetében.
Minden esetre hiszünk a csodákban, és az Omega kérésére elmondtunk egy Miatyánkot Kóbor Jánosért! 
Facebook

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬