Bulvár

Az új variáns az Omikron az emberiség javát szolgálja! A vírus csak teszi a dolgát!😮

A vírus csak teszi a dolgát. Tizedeli az emberiség azon részét, akiket a természet nem tart elég erősnek, hogy életben maradjon. 
Ha úgy tetszik a nagyra tartott orvostudomány az emberiség legnagyobb ellensége. Minden életképtelen egyedet megpróbál életben tartani, ami iszonyatos károkat okoz a populáció egészséges fennmaradásában. 
Csak nézd meg ezt a képet. Egy hájas kövér disznó, akinek egy egészséges világban semmi keresnivalója nem lenne. Sem szaporodni, sem zsákmányt elejteni nem lenne képes. Egy dolgot tud. Házhoz rendelni a pizzát, és a TV előtt zabálni.
Az állatvilágban nincs orvos, nincs semmilyen segítség. Az állatok világban csak a legéletképesebb egyedek maradnak életben. Ezért nem is híznak el, hiszen létkérdés, hogy fitt legyen akkor is ha ragadozó, és akkor is ha préda. Egyedül az ember az aki megengedheti magának, hogy lusta, léhűtő legyen. De ennek meg is van az ára. Ha jön egy ilyen vírus, mint a korona, akkor bizony megvan a böjtje annak, ha életképtelen egyed vagy. 
Akár tetszik, akár nem az élet kegyetlen. Elég megnézni egy természet filmet. Az oroszlán is csak jó tesz egy csordával, amikor a legbetegebb vagy leglassabb, legéletképtelenebb egyedet ejti el. Ezzel akarva, akaratlanul hozzá járul a csorda egészségének fenntartásához. Így ha volt is egy szemernyi esélye egy beteg lasú állatnak a génjeit tovább örökíteni, az oroszlán tesz róla, hogy ez még véletlenül se történjen meg. Ebből az következik, hogy aki gyorsabb, erősebb mint az akit el tudott ejteni esélyt kap, hogy párosodjon. Így a csorda egy olyan jövevénnyel fog gazdagodni, ami feltehetően egy erősebb génállományú egyedtől származik. 
Na az embernél ez szinte pont fordítva van. Lehet az adott egyed bármilyen gyenge és/vagy életképtelen akkor is tovább tudja örökíteni a beteg  géneket. Elég ha van pénze, és a tüzelő nőstényt már pont nem is érdekli, hogy egy genetikai selejttel párosodik. Az sem különösebben zavarja, hogy az emberiség elkorcsosulásához nagyban hozzá járul, amikor hanyat dobja magát a zsíros hájpacninak, akinek ezer és egy betegsége van. Inkább szül neki, feltéve ha lesz majd jó sok shopping. Mit érdekli Őt, hogy a hím aki éppen átadta az örökítő anyagot, és azzal együtt a hibás géneket, egy selejt. Nem számít semmit, csak pénz legyen. 
És akkor itt van ez a korona vírus, amelyik kellően meg tudná tizedelni ezt az elkorcsosult fajt. Persze az orvostudomány ezt tűzzel-vassal megpróbálja megakadályozni, és próbál olyanoknak is esélyt adni, akiknek a természet rendje szerint már rég halottaknak kéne lenni.
Itt most nem arról van szó, hogy érzéketlenül állunk ehhez a kérdéshez. Más dolog az emberiséget egységben vizsgálni, és megint más ha személyes tragédiaként éljük át amikor meghal egy-egy közeli ismerős, kolléga, szülő….stb.

Nem azt kell elsősorban vizsgálni, hogy az egyénnek mi jó, mert az egy dolog. Mi jó az emberi fajnak, csak ez a lényeg. És az emberi fajra már nagyon ráfért egy ilyen tisztogatás.
Az emberi faj már egyébként is sokat köszönhet a különböző vírusoknak, amik végig söpörtek rajta. Akkoriban nem volt előrehaladott orvostudomány, és nem voltak képesek megmenteni minden genetikai hulladékot, mint ma. Ennek köszönhetően az emberi faj akkoriban sokkal egészségesebbnek számított.
Azzal sem volt semmi baj, ha valaki korán meghalt. Maga populáció simán elbírta, mert az egyedszám olyan magas volt, hogy nem kellett különösebben aggódni, amiatt, hogy az emberi faj eltűnik a bolygóról. Bár kétségtelen tény, hogy a földnek az egyetlen esélye, hogy ne legyen elpusztítva, az nem más mint, hogy ha az emberi faj egész egyszerűen eltűnne róla.
A föld koronavírusa nem más mint maga az ember. Próbálja a természet az egyensúlyt fenntartani ezzel a szapora fajjal szemben, hogy ne falja fel a bolygót, de a föld egyelőre vesztésre áll.  
Tudjuk, hogy mindig valaki előtud húzni a kalapból egy-egy embert, hogy tessék itt van a “Béla” 30 éves makk egészséges volt, és mégis meghalt. Akkor hogy is van ez?
Ez pont olyan, hogy minden dohányos fel tud hozni egy példát arra, hogy ismert egy embert, aki 85 évig élt, és napi 3 dobozzal szívott. Ekkor általában két dologról megfeledkeznek az emberek. Egyrészt arról, hogy ha nem dohányzott volna az illető, akkor még ma is élhetne, másfelől pedig azokról akik életük derekán tették le a kanalat örökre. Na ez utóbbiból van sokkal, de sokkal több. Persze illúziónak jó példa a 85 éves bácsika, de statisztika szerint 10-15-20 évvel rövidebb ideig él az, aki dohányzik.
De visszatérve a vírushoz, hogy tényleg makk egészséges emberek is meghalnak benne az szinte kizárt.
Nyilván a nagy számok törvénye alapján van olyan aki nem annyira beteges, és korán meghal, de nem ez a jellemző. Sokkal inkább arról van szó, hogy az elhalálozott ember maga sem tudta, hogy valójában mennyire beteg is volt. Vagy tudta, csak titkolta mindenki előtt, mert mondjuk szégyellte, vagy attól félt, hogy kirúgjak a munkahelyéről. Millió dolog lehet a háttérben, amiről még a közeli barátai sem tudhattak. Csak abban a hiszemben voltak, hogy egészséges volt az illető, holott valójában halálos betegsége volt, és egyébként is meghalt volna, ha van vírus, ha nincs.
Azt kéne látni, hogy a természet megpróbálja egyensúlyban tartani magát. Tény és való, hogy az emberi populáció exponenciálisan növekszik. Gyakorlatilag fel fogja falni a bolygót, és talán saját magát is.
Erről a politikusok nem is nagyon mernek beszélni, hiszen nálunk is az a politikai irányvonal, hogy a család szent, és sérthetetlen. Pedig ha jobban belegondolunk a család nem más, mint egy olyan közösség, ami létrehoz újabb, és újabb egyedeket, ami a föld elpusztulásának esélyét folyamatosan növeli. Minden egyes megszületett ember egy-egy élethosszon tartó ökológiai lábnyomot is otthagy maga után, amit nem kell mondani, hogy mennyire káros a mai fogyasztói társadalomban.
Szóval ahelyett, hogy a népesség növekedését próbálná az ember kordában tartani, ahelyett inkább arra ösztönzi az embereket, hogy minél több egyedet hozzanak létre. Amit családtámogatásnak hívnak, az föld szempontjából egy katasztrofális merénylet. 1 gyerek után ennyi pénzt adunk….de tudod mit szülj kettőt, és akkor adunk még többet. De ha szülsz hármat, akkor  kapsz 10 milliót….vagy szülj négyet, és akkor SZJA-t sem kell fizetned soha. 
Szóval látjuk, hogy teljesen mindegy ki milyen egészségi állapotban van, illetve mennyire tud egészséges egyedet létrehozni az nem szempont. Egyetlen szempont a mennyiség. Legyen minél több gyerek, nehogy kihaljunk. 
Érezhető, hogy az emberi fajt semmi nem érdekli csak saját maga, és fennmaradása.
A természet “kézzel-lábbal” tiltakozik, és próbálja ezt a inváziót vissza szorítani több-kevesebb sikerrel.
A nagyra becsült orvos tudomány meg próbál minden korcsot életben tartani. Ezek a elhalálozott emberek nem gátépítés, vagy erdőkitermelés miatt haltak meg, mint oly sok állat, hanem ezeket az embereket a természet kihalásra ítélt. Amíg az orvostudomány ezt megpróbálja megakadályozni, addig az emberi faj folyamatosan korcsosulni fog. 
A dinoszauruszok 150 millió évig halál jól elvoltak itt. Nem voltak orvosaik, nem volt vakcina, és mégis 150 millió évig éltek ezen a bolygón úgy, hogy semmilyen káros következménye nem volt a földre nézve. Ezzel szemben az ember durván az utóbbi 150 év alatt olyan szinten tönkre vágta ezt a bolygót, hogy visszafordíthatatlan folyamatok indultak el. Mint pl a globális felmelegedés. Tényleg sikerül 150 év alatt ezt megcsinálni egy 4,5 milliárd éves bolygón??? Nincs még egy ilyen káros faj, mint az ember. És akkor most úgy próbálja megmenteni a földet, hogy villanyautókra akar átállni,😂 amikor a a fő probléma maga az ember, és nem látja a fától az erdőt.
Úgyhogy a vírus az csak teszi a dolgát próbálja tizedelni ezt a fajt. Ha nem sikerül neki, akkor győz az ember, és a nagy vesztes pedig a föld nevű bolygó lesz, ami élt 4,5 milliárd évet. Mert, hogy hamarosan annyi lesz szegény bolygónak az nem kérdés. Lassan már minden ásványi kincset kiszívtak belőle, olaj, gáz….stb amitől talán előbb-utóbb össze is roppan majd….persze az araboknak kiszipolyozás miatt  a wc kefe is aranyból van, és ez a lényeg 😂 mert mi más ha nem a pénz, és kapzsiság. Hát itt tényleg mindenki hülye???? ITT??? Mndenki!!!!

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬