Bulvár

Norbi kirobbanó formában van a stroke után!

Megfogadta, hogy visszavesz a tempóból. Végül is az intenzív osztályról átzsilipelt egy főzőműsorba! Csak az a fránya exhibicionizmus ne volna ennyire erős!  
Korábban azt nyilatkozta, hogy 50 évesen benne van a TOP 20 legfittebb férfi kategóriában Magyarországon. Most lehet, hogy a stroke után pár hellyel hátrébb csúszott, és most már csak a 25. legfittebb a magyar férfiak között.  
Főzni azt most sem tud, de mivel a nagy barátja az egyik zsűri tag ezért borítékolható, hogy a mutyi itt is működik, és még egy jó darabig képernyőn lesz. Hogy a séf mennyire készíti fel műsoron kívül, és milyen titkos infókat kap azt nem lehet tudni. Elméletileg ez egy komoly összeférhetetlenség lenne egy normális műsorban, ahol 10 millió a fődíj, de kit érdekel. 
 
Azt a mai napig nem sikerül megfejteni, hogy milliárdosként miért hagyja, hogy rohadjanak a fogai. Lepedékes, sárga és még szuvasodik is. Hogy ez mennyire igénytelen azt mondani sem kell főleg úgy, hogy az ország-világ képébe villantja ezt a csodálatos dandót 😂
Legalább kérné el a felesége fogorvosának a számát, mert az hatalmas szakember lehet, hogy be tudta applikálni egy lipicai csődör fogsorát a felesége szájába 😂
Hát nem lenne sokkal kulturáltabb? 😂
error: Nem! 🤬