Bulvár

Norbi kirobbanó formában van a stroke után!

Megfogadta, hogy visszavesz a tempóból. Végül is az intenzív osztályról átzsilipelt egy főzőműsorba! Csak az a fránya exhibicionizmus ne volna ennyire erős!  
Korábban azt nyilatkozta, hogy 50 évesen benne van a TOP 20 legfittebb férfi kategóriában Magyarországon. Most lehet, hogy a stroke után pár hellyel hátrébb csúszott, és most már csak a 25. legfittebb a magyar férfiak között.  
Főzni azt most sem tud, de mivel a nagy barátja az egyik zsűri tag ezért borítékolható, hogy a mutyi itt is működik, és még egy jó darabig képernyőn lesz. Hogy a séf mennyire készíti fel műsoron kívül, és milyen titkos infókat kap azt nem lehet tudni. Elméletileg ez egy komoly összeférhetetlenség lenne egy normális műsorban, ahol 10 millió a fődíj, de kit érdekel. 
 
Azt a mai napig nem sikerül megfejteni, hogy milliárdosként miért hagyja, hogy rohadjanak a fogai. Lepedékes, sárga és még szuvasodik is. Hogy ez mennyire igénytelen azt mondani sem kell főleg úgy, hogy az ország-világ képébe villantja ezt a csodálatos dandót 😂
Legalább kérné el a felesége fogorvosának a számát, mert az hatalmas szakember lehet, hogy be tudta applikálni egy lipicai csődör fogsorát a felesége szájába 😂
Hát nem lenne sokkal kulturáltabb? 😂

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬