Bulvár

Itt az igazság a Márki-Zay botrányos videójáról! FIDESZ agymosó propaganda gépezet félremagyarázása.

Ezzel a videóval haknizik a fél FIDESZ csak van vele egy ici-pici probléma! 😂
A videót úgy próbálják meg beállítani, mintha Márki-Zay a jobb oldali emberekről beszélne, és szándékosan sértegetné őket. Tehát nem mások, mint gombák akiket sötétben kell tartani, és trágyával kell etetni.
Ezzel szemben az igazság az, hogy a FIDESZ agymosó propaganda gépezet működési elvét magyarázza.
Tehát nem a jobb oldali szavazókról beszél, hanem arról, hogy a FIDESZ úgy bánik a szavazóival, mint a gombákkal, akiket sötétben tartanak, és trágyával táplálnak.
Egy olyan ember számára, aki minimálisan is tisztában van a szöveg értelmezéssel annak teljesen világos, hogy arról beszél, hogy a FIDESZ így képes csak nyerni, ha gombaként kezeli a szavazóit.
Már pedig ha jobban belegondolunk gyakorlatilag nem is csinál mást a FIDESZ propaganda, csak trágyával eteti a médián keresztül az embereket, akiket meg akar győzni.
Elég csak arra gondolni, amikor Viktor király arról beszélt, hogy senki ne aggódjon, mindenkit megmentenek, aki elkapja ezt a vírust (35 ezer halott),  vagy a devizahitelezés idején megígérte, hogy senkit nem hagynak az út szélén, majd több százezer család vált hajléktalanná, és rengetegen az öngyilkosságba menekültek stb….stb…Mi ez ha nem trágyalé ami kifolyik ennek az embernek a száján? És ha tetszik ha nem ezeket, és az ehhez hasonló mondatokat a FIDESZ szavazók nagykanállal eszik. Kvázi nem csinálnak mást a FIDESZESEK csak gombaként kezelik az embereket, akiket simán lehet trágyával is etetni.
A sötétben tartás pedig nem jelent egyebet mint az illúziót, hogy a FIDESZ mindent megtesz az emberekért, miközben kirabolja az országot. Elég csak az IQ betyár gázszerelőre gondolni, vagy Orbán milliárdos apjára, vagy a milliárdos vejére stb….stb….
Akinek ebből a szövegből nem jön le, hogy Márki-Zay miről is beszél valójában az tényleg egy gomba. 
A FIDESZ nem csinál mást, mint gombaként kezeli a választóit.
Gyakorlatilag tenyészti őket. Ehhez csak trágya kell, és sötétség.
A  rezsicsökkentés is egy humbug, amit jól bekajál mindenki, és örül, mint majom a farkának, de valójában ez nekik jó, mert télen is fel tudják fűteni a jakuzzi-t. Tőled meg úgyis visszaveszik a legmagasabb Áfá-val úgy, hogy észre sem veszed.
A migránsoktól való megvédést is nagykanállal zabálja mindenki. Egyetlen épeszű ember ténylen nincs közöttük, akik ne fognák fel, hogy egyetlen migráns sem akar ebben az országban élni, amikor élhet valódi jóléti társadalomban is.
Persze a jellemzően rasszista magyaroknak más sem kell csak pár vágókép az M1-en naponta 50X és máris hatni fog a pszihológia, hiszen ha valamit kellően sokszor mutatnak be az emberek azt előbb-utóbb hajlamosak lesznek elhinni. A valóság ezzel szemben az, hogy sugárban hányna az összes migráns ha megtundá, hogy a kötelező kvóta miatt ide osztották be őket. Ebben az országban egy migráns járt jól, Joshi Barath, aki most az ellopott közpénzből úgy él mint az indiai csodafakír….ma már Ő is milliárdos, pedig annak idején annyi volt a munkája, hogy bábszínházban Ő mozgatta Sűsű farkát. De amióta lecsapott nemzet gázszerelőjének exére azóta neki is Magyarország az ígéret földej. 
error: Nem! 🤬