Bulvár

Te tudtad a mikulásról, hogy meleg? 🏳‍🌈🎅A virgáccsal elfenekeli a pasiját 🎅😍

Csodálatos kisfilm bemutatja, hogy a mikulás bácsinak a zsákjában, nem csak szaloncukor van, hanem tesztoszteron is 😂
A film tanúsága szerint a magányosan élő férfit évről évre meglátogatja a télapó, de ez neki egy idő után kevés, és többet szeretne.
Nem csak materiális ajándékokra vágyik, hanem az öregember testére is.
És láss csodát a Télapó ezt a kívánságot is teljesíti. Azt nem tudni, hogy ez egy egyszeri alkalom-e, és a szolgáltatás részét képezi maga testiség, vagy egész egyszerűen a mikulás is b*zi, akinek kapóra jött, hogy van egy magányosan élő ratyi, akivel kiélheti a vágyait.
Abban csak reménykedni lehet, hogy a fiúk akik eddig az ölében ültek nem indítottak el hasonló érzelmeket az öregben. 

VIDEÓ

Persze liberalizmus meg minden….de azért azok a gyerekek akik látják ezt a filmet joggal teszik fel a kérdést otthon a szülöknek, hogy miért csókolózik a mikulás egy bácsival.

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬